Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nacer Porajw
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Niestępski speelt de bal door. Oszenda rent richting de bal. Otrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Otrocki haalt uit met een fantastische trap. Wyczałkowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacer - Porajw 1:0

10e minuut.
Kobyłka speelt de bal door. Daar is Brutel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brutel passt de bal zonder na te denken. Ramut is nu in balbezit. Ramut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Skrobowski rent richting de bal. Raniszewski begaat een overtreding. Skrobowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skrobowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wyczałkowski is nu in balbezit. Otrocki verovert de bal door een tackle van achteren. Otrocki draait met de bal, schiet en ... Orłowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Klungelig pakt Grudzień de bal. Brutel is nu in balbezit. Grudzień tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brutel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Oszenda onderschept slim de pass. Niestępski geeft een lange en hoge pass. Otrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Otrocki schiet op doel. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Dynda de bal onder controle te krijgen. Śnieżek onderschept slim de pass. Śnieżek passt de bal zonder na te denken. Ramut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nacer - Porajw 1:1

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Surman trapt de bal weg van het doel. Brutel kopt de bal weg. Ramut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramut haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ramut is nu in balbezit. Ramut geeft een lange en hoge pass. Romuzga probeert de bal aan de voet te houden. Kobyłka is nu in balbezit. Kobyłka geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Grudzień bereikt de bal nog maar net als eerste. Grudzień passt de bal zonder na te denken. Brutel probeert naar een medespeler te passen. Ramut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramut draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacer 46%, Porajw 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nacer - Porajw 1:1

59e minuut.
Ramut onderschept slim de pass. Żebro verovert de bal door een tackle van achteren. Żebro speelt de bal door. Otrocki is nu in balbezit. Otrocki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Grudzień kopt de bal weg. Raniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Otrocki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Otrocki krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Romuzga is nu in balbezit. Romuzga speelt de bal door. Klungelig pakt Noszczyk de bal. Ramut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramut haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Skrobowski passt de bal in één keer door. Boros heeft problemen om de bal te vangen. Otrocki rent richting de bal. Otrocki haalt uit met een fantastische trap. Daar is Surman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Niestępski geeft een hoge lob. Skrobowski is nu in balbezit. Skrobowski geeft een hoge lob. Otrocki rent richting de bal. Otrocki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Oszenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Otrocki verovert de bal door een tackle van achteren. Otrocki passt de bal met de wreef. Otrocki rent richting de bal. Otrocki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Oszenda rent richting de bal. Oszenda passt de bal in één keer door. Cira probeert naar een medespeler te passen. Otrocki rent richting de bal. Otrocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacer - Porajw 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacer 35%, Porajw 65%.
Nacer - Porajw 2:1