Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Baryczanka KS Vinke Zabrze
Tomass0-1vVlig Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 17.7
excellent Schieten poor
solid Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Mareczek probeert naar een medespeler te passen. Leczkowski speelt de bal door. Malkus-Juszczyk rent richting de bal. Malkus-Juszczyk draait met de bal, schiet en ... Czajka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Baryczanka - KS Vinke Zabrze 1:0

7e minuut.
Leczkowski met een snelle inworp. Mareczek rent richting de bal. Mareczek passt de bal zonder na te denken. Malkus-Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus-Juszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Baryczanka - KS Vinke Zabrze 2:0

10e minuut.
Mareczek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kuniec de bal. Kuniec speelt de bal door. Borubar is nu in balbezit. Borubar schiet op doel. Działo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Baryczanka - KS Vinke Zabrze 3:0

11e minuut.
Bądos probeert naar een medespeler te passen. Frąckowiak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kuńdzia de bal. Borubar onderschept slim de pass. Borubar schiet op doel. Działo bokst de bal weg.

13e minuut.
Inworp. Leczkowski met een snelle inworp. Malkus-Juszczyk geeft een lange en hoge pass. Borubar is nu in balbezit. Borubar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Baryczanka - KS Vinke Zabrze 4:0

14e minuut.
Miazga is nu in balbezit. Borubar verovert de bal door een tackle van achteren. Borubar passt de bal in één keer door. Mareczek geeft de bal voor. Malkus-Juszczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Leczkowski passt de bal in één keer door. Mareczek heeft problemen om de bal te vangen. Mareczek passt de bal in één keer door. Malkus-Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus-Juszczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Didyk speelt de bal door. Kuniec is nu in balbezit. Kuniec passt de bal zonder na te denken. Mareczek rent richting de bal. Mareczek geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Frąckowiak is nu in balbezit. Szczeciński onderschept slim de pass. Szczeciński probeert naar een medespeler te passen. Malkus-Juszczyk rent richting de bal. Malkus-Juszczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ołtarzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Ołtarzewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Czajka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malkus-Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus-Juszczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Baryczanka - KS Vinke Zabrze 5:0

26e minuut.
Mareczek is nu in balbezit. Mareczek passt de bal met de wreef. Leczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Leczkowski geeft een hoge lob. Borubar bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Baryczanka - KS Vinke Zabrze 6:0

27e minuut.
Mareczek passt de bal in één keer door. Daar is Leczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leczkowski geeft een hoge lob. Borubar is nu in balbezit. Borubar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Borubar bereikt de bal nog maar net als eerste. Borubar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mareczek de bal. Borubar bereikt de bal nog maar net als eerste. Borubar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bądos rent richting de bal. Kuniec onderschept slim de pass. Kuniec geeft een hoge lob. Malkus-Juszczyk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Baryczanka - KS Vinke Zabrze 7:0

36e minuut.
Daar is Mareczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malkus-Juszczyk rent richting de bal. Mareczek geeft een hoge lob. Borubar is nu in balbezit. Borubar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Wałęsa kopt de bal weg. Szczeciński rent richting de bal. Szczeciński passt de bal met de wreef. Malkus-Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus-Juszczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mareczek probeert naar een medespeler te passen. Malkus-Juszczyk is nu in balbezit. Malkus-Juszczyk passt de bal met de wreef. Borubar rent richting de bal. Borubar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Baryczanka 21%, KS Vinke Zabrze 79%.
WKS Baryczanka - KS Vinke Zabrze 7:0

49e minuut.
Borubar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareczek is nu in balbezit. Mareczek probeert naar een medespeler te passen. Borubar rent richting de bal. Borubar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Daar is Malkus-Juszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malkus-Juszczyk passt de bal met de wreef. Kuńdzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Borubar verovert de bal door een tackle van achteren. Borubar haalt uit met een fantastische trap. Działo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Borubar de bal. Mareczek is nu in balbezit. Mareczek passt de bal in één keer door. Malkus-Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus-Juszczyk schiet op doel. Działo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Ołtarzewski passt de bal met de wreef. Wałęsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Leczkowski onderschept slim de pass. Malkus-Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus-Juszczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kuniec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Didyk rent richting de bal. Didyk passt de bal zonder na te denken. Kuniec rent richting de bal. Kuniec geeft een lange en hoge pass. Działo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Mareczek is nu in balbezit. Mareczek probeert naar een medespeler te passen. Borubar is nu in balbezit. Borubar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Baryczanka - KS Vinke Zabrze 8:0

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Czajka trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leczkowski met een snelle inworp. Mareczek geeft een hoge lob. Paal! Działo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Chodkiewicz geeft een hoge lob. Malkus-Juszczyk met een sublieme pass. Daar is Czajka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mareczek geeft de bal voor. Borubar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Baryczanka - KS Vinke Zabrze 9:0

72e minuut.
Frąckowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąckowiak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kwilecki de bal. Borubar onderschept slim de pass. Borubar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Doeltrap. Działo trapt de bal weg van het doel. Kuniec kopt de bal weg. Borubar rent richting de bal. Borubar schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Mareczek passt de bal met de wreef. Borubar bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus-Juszczyk rent richting de bal. Malkus-Juszczyk haalt uit met een fantastische trap. Działo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Baryczanka - KS Vinke Zabrze 10:0

80e minuut.
Kuńdzia kopt de bal weg. Ołtarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołtarzewski passt de bal zonder na te denken. Malkus-Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus-Juszczyk haalt uit met een fantastische trap. Działo bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Mareczek rent richting de bal. Mareczek passt de bal in één keer door. Borubar is nu in balbezit. Borubar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Chodkiewicz geeft de bal voor. Wałęsa is nu in balbezit. Wałęsa geeft de bal voor. Malkus-Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus-Juszczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Borubar probeert de bal aan de voet te houden. Mareczek is nu in balbezit. Mareczek passt de bal zonder na te denken. Borubar bereikt de bal nog maar net als eerste. Borubar schiet op doel. Działo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Baryczanka 15%, KS Vinke Zabrze 85%.
WKS Baryczanka - KS Vinke Zabrze 10:0