Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nacer PomkaFC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 21.8
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Ziemniak is nu in balbezit. Skrobowski rent richting de bal. Ziemniak begaat een overtreding. Ziemniak krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Dziewulski passt de bal zonder na te denken. Jadanowski is nu in balbezit. Jadanowski met een sublieme pass. Pakuła rent richting de bal. Pakuła schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Skrobowski is nu in balbezit. Ziemniak verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemniak speelt de bal door. Pakuła is nu in balbezit. Pakuła draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Romuzga de bal. Pakuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakuła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Jadanowski is nu in balbezit. Jadanowski geeft een lange en hoge pass. Ziemniak rent richting de bal. Ziemniak draait met de bal, schiet en ... Noszczyk verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacer 63%, PomkaFC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nacer - PomkaFC 0:0

62e minuut.
Skrobowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ziemniak. Skrobowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skrobowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Jasina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Otrocki schiet op doel. Żyżyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacer - PomkaFC 1:0

63e minuut.
Bordakiewicz passt de bal zonder na te denken. Dziewulski geeft een hoge lob. Daar is Grudzień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pakuła rent richting de bal. Pakuła haalt uit met een fantastische trap. Piekutowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Dziewulski verovert de bal door een tackle van achteren. Dziewulski geeft een hoge lob. Daar is Noszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pakuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakuła draait met de bal, schiet en ... Piekutowski bokst de bal weg.

69e minuut.
Krukowski is nu in balbezit. Krukowski haalt uit met een fantastische trap. Skrobowski kopt de bal weg. Bordakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordakiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nacer - PomkaFC 1:1

79e minuut.
Daar is Grudzień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordakiewicz rent richting de bal. Bordakiewicz passt de bal met de wreef. Pakuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakuła draait met de bal, schiet en ... Piekutowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacer 59%, PomkaFC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nacer - PomkaFC 1:1