Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Capiatka SKS Kadłuby
Normal Tactiek Moja
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 34.5
poor Schieten average
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


5e minuut.
Byczyński probeert naar een medespeler te passen. Luxemburgo rent richting de bal. Luxemburgo passt de bal zonder na te denken. Fogl rent richting de bal. Fogl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Capiatka - SKS Kadłuby 0:1

18e minuut.
Tammik speelt de bal door. Indrebø bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrebø geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fogl de bal. Fogl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Capiatka - SKS Kadłuby 0:2

20e minuut.
Twierkowski rent richting de bal. Twierkowski passt de bal zonder na te denken. Bimber rent richting de bal. Bimber schiet op doel. Segura García probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Makoś geeft een lange en hoge pass. Inworp. Indrebø met een snelle inworp. Maciągowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciągowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Spychalski rent richting de bal. Fogl onderschept slim de pass. Fogl met een sublieme pass. Maciągowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciągowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Maciągowski rent richting de bal. Okrzesik onderschept slim de pass. Okrzesik geeft een lange en hoge pass. Luxemburgo probeert de bal aan de voet te houden. Luxemburgo schiet op doel. Studnicki bokst de bal weg. Fogl rent richting de bal. Fogl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Capiatka - SKS Kadłuby 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capiatka 65%, SKS Kadłuby 35%.
Capiatka - SKS Kadłuby 0:3

53e minuut.
Segura García onderschept slim de pass. Segura García probeert naar een medespeler te passen. Byczyński speelt de bal door. Fogl is nu in balbezit. Fogl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Daar is Fogl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maciągowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik rent richting de bal. Maciągowski verovert de bal door een tackle van achteren. Maciągowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Indrebø probeert naar een medespeler te passen. Maciągowski rent richting de bal. Fogl is nu in balbezit. Fogl haalt uit met een fantastische trap. Studnicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capiatka - SKS Kadłuby 0:4

63e minuut.
Żelazko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Indrebø zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maciągowski rent richting de bal. Maciągowski haalt uit met een fantastische trap. Studnicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Luxemburgo is nu in balbezit. Luxemburgo met een sublieme pass. Maciągowski rent richting de bal. Maciągowski schiet op doel. Żelazko probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Indrebø neemt de hoekschop. Fogl is nu in balbezit. Fogl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Capiatka - SKS Kadłuby 0:5

73e minuut.
Luxemburgo passt de bal in één keer door. Gőz rent richting de bal. Gőz passt de bal zonder na te denken. Maciągowski is nu in balbezit. Maciągowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Okrzesik kopt de bal weg. Luxemburgo is nu in balbezit. Luxemburgo met een sublieme pass. Maciągowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciągowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Tammik passt de bal in één keer door. Indrebø is nu in balbezit. Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrebø onderschept slim de pass. Indrebø geeft een hoge lob. Studnicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Byczyński met een sublieme pass. Klungelig pakt Luxemburgo de bal. Luxemburgo speelt de bal door. Fogl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capiatka 76%, SKS Kadłuby 24%.
Capiatka - SKS Kadłuby 0:5