Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huragan Pruszcz Gdanski Falubaz Zielona Góra
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Brajewski rent richting de bal. Ignasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Ignasiak speelt de bal door. Bundyra is nu in balbezit. Bundyra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kryszak geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Emczyński de bal onder controle te krijgen. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszak is nu in balbezit. Kryszak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Woźny is nu in balbezit. Migacz onderschept slim de pass. Migacz geeft een lange en hoge pass. Brajewski kopt de bal weg. Sobieniecki geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Pruszcz Gdanski - Falubaz Zielona Góra 0:1

33e minuut.
Szwarczewski probeert de bal met de borst te controleren. Poniedzielski is nu in balbezit. Szwarczewski onderschept slim de pass. Szwarczewski geeft een hoge lob. Kęska speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Pruszcz Gdanski 50%, Falubaz Zielona Góra 50%.
Huragan Pruszcz Gdanski - Falubaz Zielona Góra 0:1

47e minuut.
Poniedzielski passt de bal zonder na te denken. Woźny is nu in balbezit. Sobieniecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sobieniecki krijgt een gele kaart. Woźny is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Warda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Kruk de bal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Woźny neemt de hoekschop. Biesiada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wewiórski krijgt zijn hoofd ertegen. Kruk kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Inworp. Woźny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kryszak is nu in balbezit. Kryszak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Marciniak de bal onder controle te krijgen. Biesiada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Jedynak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ignasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emczyński rent richting de bal. Ignasiak onderschept slim de pass. Ignasiak geeft de bal voor. Biesiada bokst de bal weg.

84e minuut.
Wewiórski rent richting de bal. Szwarczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski onderschept slim de pass. Kryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Biesiada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Szwarczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski rent richting de bal. Szwarczewski begaat een overtreding. Wewiórski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Wewiórski kan niet meer verder spelen. Mruczek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Pruszcz Gdanski 38%, Falubaz Zielona Góra 62%.
Huragan Pruszcz Gdanski - Falubaz Zielona Góra 0:1