Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huragan Pruszcz Gdanski Fc Dziad Trans
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 25.2
poor Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kościukiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszak is nu in balbezit. Kościukiewicz maakt een afschuwelijke overtreding. Kościukiewicz krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Kryszak passt de bal zonder na te denken. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździor bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski verovert de bal door een tackle van achteren. Wewiórski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Korczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chomiński speelt de bal door. Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Luśnia bereikt de bal nog maar net als eerste. Luśnia geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klonecki is nu in balbezit. Kęska is nu in balbezit. Kęska passt de bal zonder na te denken. Kościukiewicz is nu in balbezit. Kościukiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Pruszcz Gdanski - Fc Dziad Trans 0:1

35e minuut.
Kryszak heeft problemen om de bal te vangen. Klonecki verovert de bal door een tackle van achteren. Klonecki geeft de bal voor. Kościukiewicz is nu in balbezit. Kościukiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Woźny kopt de bal weg. Bazluk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kryszak. Bazluk moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bazluk kan niet meer verder spelen. Bałdys komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Pruszcz Gdanski 43%, Fc Dziad Trans 57%.
Huragan Pruszcz Gdanski - Fc Dziad Trans 0:1

53e minuut.
Luśnia rent richting de bal. Poniedzielski rent richting de bal. Luśnia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Luśnia naar de kleedkamers voor een vroege douche. Poniedzielski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Poniedzielski kan niet meer verder spelen. Niemierka komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Maculewicz speelt de bal door. Kościukiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubała begaat een overtreding. Cubała krijgt een gele kaart. Kościukiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bałdys komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Maculewicz is nu in balbezit. Maculewicz passt de bal in één keer door. Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszak rent richting de bal. Kryszak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kryszak is nu in balbezit. Bałdys onderschept slim de pass. Bałdys speelt de bal door. Kościukiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościukiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Pruszcz Gdanski 58%, Fc Dziad Trans 42%.
Huragan Pruszcz Gdanski - Fc Dziad Trans 0:1