Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Dziad Trans Huragan Pruszcz Gdanski
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
16 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


19e minuut.
Kościukiewicz rent richting de bal. Kościukiewicz passt de bal zonder na te denken. Gimalski rent richting de bal. Gimalski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Łachacz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dziad Trans - Huragan Pruszcz Gdanski 1:0

21e minuut.
Kęska rent richting de bal. Kęska geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chomiński met de inworp. Gimalski geeft een hoge lob. Szot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kościukiewicz rent richting de bal. Paal!

23e minuut.
Sztorc probeert naar een medespeler te passen. Niemierka is nu in balbezit. Gimalski speelt de bal door. Kościukiewicz is nu in balbezit. Kościukiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gimalski rent richting de bal. Gimalski haalt uit met een fantastische trap. Szot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dziad Trans - Huragan Pruszcz Gdanski 2:0

25e minuut.
Maculewicz is nu in balbezit. Inworp. Maculewicz met een snelle inworp. Gimalski rent richting de bal. Gimalski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Woźny is nu in balbezit. Spodzieja onderschept slim de pass. Spodzieja probeert naar een medespeler te passen. Ignasiak is nu in balbezit. Ignasiak geeft een hoge lob. Podobiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Niemierka geeft een lange en hoge pass. Turczyński rent richting de bal. Ignasiak probeert naar een medespeler te passen. Kościukiewicz is nu in balbezit. Kościukiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dziad Trans 46%, Huragan Pruszcz Gdanski 54%.
Fc Dziad Trans - Huragan Pruszcz Gdanski 2:0

49e minuut.
Ignasiak speelt de bal door. Spodzieja speelt de bal door. Kościukiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kościukiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kościukiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Rzepa geeft een lange en hoge pass. Wewiórski probeert de bal aan de voet te houden. Kościukiewicz is nu in balbezit. Kościukiewicz schiet op doel. Cubała probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Szot met een harde bal richting middenveld. Kryszak kopt de bal weg. Daar is Rzepa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Gimalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignasiak met een sublieme pass. Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rzepa de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Sztorc heeft problemen om de bal te vangen. Sztorc passt de bal in één keer door. Gimalski is nu in balbezit. Gimalski schiet op doel. Szot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kęska is nu in balbezit. Kęska geeft de bal voor. Klungelig pakt Paździor de bal. Woźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźny draait met de bal, schiet en ... Podobiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Kęska de bal onder controle te krijgen. Chomiński rent richting de bal. Kęska begaat een overtreding. Kęska krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dziad Trans 55%, Huragan Pruszcz Gdanski 45%.
Fc Dziad Trans - Huragan Pruszcz Gdanski 2:0