Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huragan Pruszcz Gdanski Łódzki Scaltex
Normal Tactiek CZYŻBY
38% Balbezit 62%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 49.9
poor Schieten solid
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Niemierka kopt de bal weg. Rajz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dyrhaug de bal. Dyrhaug haalt uit met een fantastische trap. Cubała probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Dyrhaug geeft een hoge lob. Hacıoğlu rent richting de bal. Kęska maakt een afschuwelijke overtreding. Hacıoğlu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hacıoğlu kan niet meer verder spelen. Rossi komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Dyrhaug is nu in balbezit. Dyrhaug geeft de bal voor. Rossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossi draait met de bal, schiet en ... Cubała probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dyrhaug geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rossi controleert de bal met de borst. Rossi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Pruszcz Gdanski - Łódzki Scaltex 0:1

7e minuut.
Daar is Dolny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolny geeft een hoge lob. Dyrhaug is nu in balbezit. Dyrhaug draait met de bal, schiet en ... Szot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Pruszcz Gdanski - Łódzki Scaltex 0:2

8e minuut.
Kęska geeft een hoge lob. Warda kopt de bal weg. Niemierka rent richting de bal. Dyrhaug verovert de bal door een tackle van achteren. Dyrhaug schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Pruszcz Gdanski - Łódzki Scaltex 0:3

12e minuut.
Rossi haalt uit met een fantastische trap. Cubała probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dyrhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug draait met de bal, schiet en ... Szot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Pruszcz Gdanski - Łódzki Scaltex 0:4

18e minuut.
Warda passt de bal met de wreef. Szakály rent richting de bal. Szakály passt de bal met de wreef. Dyrhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Pruszcz Gdanski - Łódzki Scaltex 0:5

22e minuut.
Niedzielski passt de bal zonder na te denken. Aufdermaur met een sublieme pass. Rajz met een sublieme pass. Rossi rent richting de bal. Rossi draait met de bal, schiet en ... Szot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Pruszcz Gdanski - Łódzki Scaltex 0:6

36e minuut.
Kęska rent richting de bal. Kęska geeft de bal voor. Ignasiak rent richting de bal. Rossi verovert de bal door een tackle van achteren. Rossi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Dyrhaug passt de bal zonder na te denken. Szakály heeft problemen om de bal te vangen. Szakály speelt de bal door. Dyrhaug rent richting de bal. Dyrhaug haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dyrhaug neemt de hoekschop. Dolny probeert de bal met de borst te controleren. Dolny schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Rossi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ignasiak rent richting de bal. Rossi verovert de bal door een tackle van achteren. Rossi draait met de bal, schiet en ... Szot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Pruszcz Gdanski - Łódzki Scaltex 0:7

44e minuut.
Rajz kopt de bal weg. Woźny is nu in balbezit. Dyrhaug onderschept slim de pass. Dyrhaug schiet op doel. Ignasiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Pruszcz Gdanski 68%, Łódzki Scaltex 32%.
Huragan Pruszcz Gdanski - Łódzki Scaltex 0:7

46e minuut.
Rajz passt de bal in één keer door. Roncarati is nu in balbezit. Roncarati passt de bal met de wreef. Rossi rent richting de bal. Rossi haalt uit met een fantastische trap. Szot bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Pruszcz Gdanski - Łódzki Scaltex 0:8

57e minuut.
Dolny probeert naar een medespeler te passen. Roncarati is nu in balbezit. Roncarati passt de bal zonder na te denken. Dyrhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kryszak is nu in balbezit. Roncarati geeft de bal voor. Dyrhaug is nu in balbezit. Dyrhaug draait met de bal, schiet en ... Szot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Szot met een harde bal richting middenveld. Rajz kopt de bal weg. Rossi rent richting de bal. Rossi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Szot trapt de bal weg. Roncarati kopt de bal weg. Daar is Niemierka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyrhaug is nu in balbezit. Dyrhaug draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Łachacz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szakály zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dyrhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kryszak is nu in balbezit. Dolny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kryszak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ignasiak met een snel genomen vrije trap. Jedynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufdermaur verovert de bal door een tackle van achteren. Aufdermaur geeft een lange en hoge pass. Woźny krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Roncarati passt de bal in één keer door. Dyrhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Łachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug verovert de bal door een tackle van achteren. Dyrhaug draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Pruszcz Gdanski 66%, Łódzki Scaltex 34%.
Huragan Pruszcz Gdanski - Łódzki Scaltex 0:8