Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 20:02
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0126
  • Stadion: FCLila Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2135
Fc Źli Red Bull Kraków
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


4e minuut.
Daar is Nicpoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klimko rent richting de bal. Nicpoń maakt een afschuwelijke overtreding. Nicpoń krijgt een gele kaart. Klimko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karamon met een snel genomen vrije trap. Mąkosza krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Obara geeft een lange en hoge pass. Karamon kopt de bal weg. Trochim heeft problemen om de bal te vangen. Mąkosza rent richting de bal. Mąkosza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Waz bereikt de bal nog maar net als eerste. Waz passt de bal met de wreef. Stach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mąkosza onderschept slim de pass. Mąkosza haalt uit met een fantastische trap. Ciupik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Gołysz de bal. Gołysz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klungelig pakt Nicpoń de bal. Gołysz onderschept slim de pass. Gołysz speelt de bal door. Mąkosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mąkosza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Obrońca passt de bal met de wreef. Doliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypiński verovert de bal door een tackle van achteren. Szczypiński haalt uit met een fantastische trap. Cyra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Źli - Red Bull Kraków 0:1

37e minuut.
Beksa kopt de bal weg. Klimko met een sublieme pass. Doliński heeft problemen om de bal te vangen. Obrońca is nu in balbezit. Obrońca schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Źli 47%, Red Bull Kraków 53%.
Fc Źli - Red Bull Kraków 0:1

60e minuut.
Obara geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wlazłowski met de inworp. Waz is nu in balbezit. Waz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Karamon passt de bal met de wreef. Wołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołowicz probeert naar een medespeler te passen. Szczypiński rent richting de bal. Szczypiński haalt uit met een fantastische trap. Cyra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Beksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski verovert de bal door een tackle van achteren. Żymirski passt de bal zonder na te denken. Szczypiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Klimko probeert naar een medespeler te passen. Gołysz is nu in balbezit. Gołysz passt de bal zonder na te denken. Mąkosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mąkosza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Źli 49%, Red Bull Kraków 51%.
Fc Źli - Red Bull Kraków 0:1