Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leśne Wilki Klecza Sport Mana
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.4 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen average


18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Twierkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaskóła geeft een lange en hoge pass. Płaza heeft problemen om de bal te vangen. Ostręga is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Gutarowski met de inworp. Ostręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostręga geeft een lange en hoge pass. Ścianka is nu in balbezit. Ścianka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśne Wilki Klecza 31%, Sport Mana 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leśne Wilki Klecza - Sport Mana 0:0

54e minuut.
Fechner rent richting de bal. Piórek is nu in balbezit. Fechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęczak passt de bal zonder na te denken. Paal!

64e minuut.
Czaruś geeft de bal voor. Inworp. Twierkowski met een snelle inworp. Jaskóła is nu in balbezit. Jaskóła geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Fechner is nu in balbezit. Majster onderschept slim de pass. Piórek rent richting de bal. Fechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fechner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Twierkowski rent richting de bal. Twierkowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Płaza de bal. Jaskóła is nu in balbezit. Jaskóła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ścianka met een sublieme pass. Klungelig pakt Fechner de bal. Met opzet legt Kostrubski zijn tegenspeler op de grond. Kostrubski krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Ścianka is nu in balbezit. Czaruś verovert de bal door een tackle van achteren. Czaruś geeft de bal voor. Fechner is nu in balbezit. Fechner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Płaza is nu in balbezit. Ostręga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Płaza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Płaza met een snel genomen vrije trap. Fechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fechner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśne Wilki Klecza 55%, Sport Mana 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leśne Wilki Klecza - Sport Mana 0:0