Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czempiony KS Unia
523333 Tactiek 442
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
33 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 16.3
formidable Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Krzemionka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bierut de bal. Samek met een sublieme pass. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - KS Unia 1:0

3e minuut.
Porzucek speelt de bal door. Daar is Sęp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz draait met de bal, schiet en ... Paal!

4e minuut.
Trzopek geeft een lange en hoge pass. Daar is Porzucek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołpaczyński speelt de bal door. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Harasiński onderschept slim de pass. Harasiński geeft een lange en hoge pass. Porzucek kopt de bal weg. Sęp is nu in balbezit. Sęp haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kajetanowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Gutarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemionka verovert de bal door een tackle van achteren. Krzemionka met een sublieme pass. Karpacz rent richting de bal. Karpacz draait met de bal, schiet en ... Podczaski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Glensk is nu in balbezit. Wypych verovert de bal door een tackle van achteren. Wypych geeft een lange en hoge pass. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - KS Unia 2:0

17e minuut.
Kołpaczyński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Krzemionka de bal. Krzemionka passt de bal zonder na te denken. Karpacz rent richting de bal. Karpacz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Wypych zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Samek speelt de bal door. Daar is Karpacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - KS Unia 3:0

20e minuut.
Porzucek met een sublieme pass. Sęp heeft problemen om de bal te vangen. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - KS Unia 4:0

26e minuut.
Łaszczewski rent richting de bal. Krzemionka is nu in balbezit. Krzemionka probeert naar een medespeler te passen. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Podczaski trapt de bal weg van het doel. Kołpaczyński kopt de bal weg. Karpacz rent richting de bal. Karpacz schiet op doel. Podczaski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - KS Unia 5:0

28e minuut.
Porzucek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sęp de bal. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Biliński rent richting de bal. Pilszak onderschept slim de pass. Pilszak geeft de bal voor. Klungelig pakt Karpacz de bal. Karpacz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Samek speelt de bal door. Sosin is nu in balbezit. Sosin passt de bal in één keer door. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - KS Unia 6:0

38e minuut.
Karpacz passt de bal zonder na te denken. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek passt de bal met de wreef. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz haalt uit met een fantastische trap. Podczaski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Bonk speelt de bal door. Kołpaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołpaczyński geeft de bal voor. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Kołpaczyński speelt de bal door. Bierut bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierut passt de bal zonder na te denken. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz schiet op doel. De bal raakt de paal. Podczaski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - KS Unia 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czempiony 29%, KS Unia 71%.
Czempiony - KS Unia 7:0

46e minuut.
Gutarowski geeft de bal voor. Pilszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilszak geeft de bal voor. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Pilszak is nu in balbezit. Pilszak passt de bal met de wreef. Kołpaczyński speelt de bal door. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - KS Unia 8:0

54e minuut.
Bonk is nu in balbezit. Bonk probeert naar een medespeler te passen. Kołpaczyński speelt de bal door. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pilszak speelt de bal door. Kudzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudzia passt de bal zonder na te denken. Krzemionka is nu in balbezit. Krzemionka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Wypych probeert naar een medespeler te passen. Podczaski speelt de bal door. Wypych kopt de bal weg. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - KS Unia 9:0

68e minuut.
Kołpaczyński rent richting de bal. Kołpaczyński probeert naar een medespeler te passen. Samek geeft een hoge lob. Krzemionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemionka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pilszak neemt de hoekschop. Klungelig pakt Trzopek de bal. Kołpaczyński rent richting de bal. Kołpaczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Daar is Kołpaczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołpaczyński passt de bal zonder na te denken. Harasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz onderschept slim de pass. Karpacz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krzemionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemionka draait met de bal, schiet en ... Podczaski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - KS Unia 10:0

81e minuut.
Krzemionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemionka met een sublieme pass. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz haalt uit met een fantastische trap. Podczaski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - KS Unia 11:0

87e minuut.
Krzemionka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gutarowski. Krzemionka raakt geblesseerd tijdens het duel. Kudzia met een snel genomen vrije trap. Karpacz rent richting de bal. Karpacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - KS Unia 12:0

88e minuut.
Sęp speelt de bal door. Porzucek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz rent richting de bal. Daar is Samek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kudzia is nu in balbezit. Kudzia passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Harasiński de bal. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czempiony 22%, KS Unia 78%.
Czempiony - KS Unia 12:0