Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zbąszynek Sky Monsters
Normal Tactiek hidden_players_4
35% Balbezit 65%
36% Spel op eigen helft 64%
5 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 55.8
weak Schieten formidable
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen very good


2e minuut.
Tornaría is nu in balbezit. Koclęga verovert de bal door een tackle van achteren. Koclęga met een sublieme pass. Grzonkowski rent richting de bal. Grzonkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Grzonkowski is nu in balbezit. Szewczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzonkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzonkowski draait met de bal, schiet en ... Drumlak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mełgieś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Grzonkowski schiet op doel. Mełgieś met een sublieme pass. Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzonkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzonkowski haalt uit met een fantastische trap. Mełgieś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mełgieś probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tornaría zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grzonkowski is nu in balbezit. Grzonkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Sfouggaras geeft een lange en hoge pass. Szewczuk rent richting de bal. Grzonkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szewczuk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Szewczuk kan niet meer verder spelen. Łojek komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Tornaría geeft een lange en hoge pass. Szebert rent richting de bal. Szebert probeert naar een medespeler te passen. Grzeszczak is nu in balbezit. Grzeszczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Szebert geeft een hoge lob. Wultański speelt de bal door. Grzeszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzeszczak haalt uit met een fantastische trap. Conrado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zbąszynek - Sky Monsters 1:0

25e minuut.
Czępiński rent richting de bal. Tornaría probeert naar een medespeler te passen. Năftănăilă rent richting de bal. Daar is Năftănăilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap. Mełgieś bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zbąszynek - Sky Monsters 1:1

28e minuut.
Butor met de inworp. Celiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Celiński probeert naar een medespeler te passen. Grzeszczak rent richting de bal. Grzeszczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Grzonkowski rent richting de bal. Grzonkowski passt de bal zonder na te denken. Năftănăilă heeft problemen om de bal te vangen. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kiszka de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Koclęga rent richting de bal. Koclęga passt de bal in één keer door. Szebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzonkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzonkowski schiet op doel. Mełgieś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zbąszynek 37%, Sky Monsters 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zbąszynek - Sky Monsters 1:1

46e minuut.
Pełszyk komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Matulewicz geeft een lange en hoge pass. Tornaría met een sublieme pass. Grzonkowski heeft problemen om de bal te vangen. Grzonkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zbąszynek - Sky Monsters 1:2

55e minuut.
Grzonkowski met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Butor geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grzeszczak krijgt zijn hoofd ertegen. Conrado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zbąszynek - Sky Monsters 2:2

57e minuut.
Łojek met een sublieme pass. Tornaría speelt de bal door. Grzonkowski rent richting de bal. Klungelig pakt Grzonkowski de bal. Grzonkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Tornaría rent richting de bal. Tornaría geeft een lange en hoge pass. Celiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzonkowski onderschept slim de pass. Grzonkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zbąszynek - Sky Monsters 2:3

66e minuut.
Wultański rent richting de bal. Grzonkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Łojek probeert naar een medespeler te passen. Grzonkowski rent richting de bal. Grzonkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Palas passt de bal in één keer door. Kaplan heeft problemen om de bal te vangen. Kaplan geeft een hoge lob. Grzonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzonkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zbąszynek - Sky Monsters 2:4

74e minuut.
Rępał passt de bal met de wreef. Kiszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszka passt de bal in één keer door. Wultański rent richting de bal. Wultański geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Krokowski speelt de bal door. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă passt de bal zonder na te denken. Grzonkowski rent richting de bal. Grzonkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Tornaría speelt de bal door. Grzonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łojek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzonkowski onderschept slim de pass. Grzonkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zbąszynek - Sky Monsters 2:5

85e minuut.
Grzonkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ulmanu komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Butor is nu in balbezit. Butor geeft een lange en hoge pass. Grzeszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzeszczak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zbąszynek 35%, Sky Monsters 65%.
Zbąszynek - Sky Monsters 2:5