Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
palasajdyxd FC Real Ko2ik
Normal Tactiek 424
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 28.7
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen weak


7e minuut.
Doeltrap. Bruzda trapt de bal weg. Bojaruniec kopt de bal weg. Szewc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
palasajdyxd - FC Real Ko2ik 0:1

11e minuut.
Dusza speelt de bal door. Ciechowski is nu in balbezit. Dusza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciechowski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ciechowski kan niet meer verder spelen. Stosik komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Dusza geeft een hoge lob. Bojaruniec probeert naar een medespeler te passen. Szewc rent richting de bal. Szewc haalt uit met een fantastische trap. Malanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
palasajdyxd - FC Real Ko2ik 0:2

21e minuut.
Szewc verovert de bal door een tackle van achteren. Bojaruniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrzejczak rent richting de bal. Bojaruniec onderschept slim de pass. Bojaruniec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
palasajdyxd - FC Real Ko2ik 0:3

25e minuut.
Bojaruniec rent richting de bal. Bojaruniec passt de bal in één keer door. Szewc is nu in balbezit. Szewc schiet op doel. Sznajder probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
palasajdyxd - FC Real Ko2ik 0:4

34e minuut.
Gieroba is nu in balbezit. Gieroba probeert naar een medespeler te passen. Stosik probeert naar een medespeler te passen. Słaby rent richting de bal. Słaby draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: palasajdyxd 40%, FC Real Ko2ik 60%.
palasajdyxd - FC Real Ko2ik 0:4

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deberny komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Potrykus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bojaruniec controleert de bal met de borst. Sielski rent richting de bal. Bojaruniec onderschept slim de pass. Bojaruniec geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Dusza probeert de bal met de borst te controleren. Dusza probeert naar een medespeler te passen. Bojaruniec rent richting de bal. Bojaruniec haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sznajder de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Sznajder kopt de bal weg. Bojaruniec is nu in balbezit. Andrzejczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bojaruniec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bojaruniec wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: palasajdyxd 55%, FC Real Ko2ik 45%.
palasajdyxd - FC Real Ko2ik 0:4