Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 20:02
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0129
  • Stadion: Negry Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 15210
Negry OzimekFc
smuda 2 Tactiek 442
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 27.5
very good Schieten poor
very good Passen average
very good Verdedigen weak


1e minuut.
Gutmański is nu in balbezit. Gutmański passt de bal met de wreef. Wider geeft de bal voor. Arigo rent richting de bal. Arigo draait met de bal, schiet en ... Tkocz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - OzimekFc 1:0

3e minuut.
Bârlea rent richting de bal. Gutmański speelt de bal door. Bârlea met een sublieme pass. Libé bereikt de bal nog maar net als eerste. Libé geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Frączczak geeft een hoge lob. Lis heeft problemen om de bal te vangen. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo haalt uit met een fantastische trap. Tkocz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - OzimekFc 2:0

9e minuut.
Bârlea met de inworp. Arigo rent richting de bal. Arigo passt de bal zonder na te denken. Libé rent richting de bal. Libé haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Libé is nu in balbezit. Libé passt de bal met de wreef. Arigo rent richting de bal. Arigo draait met de bal, schiet en ... Tkocz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - OzimekFc 3:0

17e minuut.
Grędkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Grędkiewicz met een sublieme pass. Wider probeert naar een medespeler te passen. Arigo rent richting de bal. Arigo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tkocz trapt de bal weg. Bârlea kopt de bal weg. Arigo is nu in balbezit. Arigo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Lis de bal. Arigo is nu in balbezit. Arigo draait met de bal, schiet en ... Tkocz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Drożdżewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drożdżewski geeft de bal voor. Grędkiewicz kopt de bal weg. Arigo rent richting de bal. Arigo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Gutmański speelt de bal door. Wider rent richting de bal. Wider geeft een hoge lob. Arigo is nu in balbezit. Arigo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Gutmański passt de bal in één keer door. Daar is Libé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Libé passt de bal met de wreef. Arigo rent richting de bal. Arigo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Libé bereikt de bal nog maar net als eerste. Libé passt de bal met de wreef. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - OzimekFc 4:0

30e minuut.
Wider is nu in balbezit. Wider geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Caban de bal. Arigo rent richting de bal. Arigo haalt uit met een fantastische trap. Tkocz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Bârlea met een snelle inworp. Gutmański rent richting de bal. Gutmański speelt de bal door. Libé rent richting de bal. Libé schiet op doel. Tkocz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Arigo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Łubikowski komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Rakowski rent richting de bal. Rakowski geeft een hoge lob. Inworp. Wider zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Libé geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tkocz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Gutmański passt de bal in één keer door. Libé is nu in balbezit. Libé passt de bal in één keer door. Łubikowski is nu in balbezit. Łubikowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Gutmański is nu in balbezit. Gutmański met een sublieme pass. Libé rent richting de bal. Libé draait met de bal, schiet en ... Tkocz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - OzimekFc 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negry 20%, OzimekFc 80%.
Negry - OzimekFc 5:0

48e minuut.
Gettka geeft een hoge lob. Libé rent richting de bal. Libé passt de bal in één keer door. Łubikowski is nu in balbezit. Łubikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Hozdić kopt de bal weg. Daar is Gutmański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Libé met een sublieme pass. Łubikowski is nu in balbezit. Łubikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bârlea geeft de bal voor. Libé is nu in balbezit. Libé geeft een hoge lob. Łubikowski krijgt zijn hoofd ertegen. Lis heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bârlea neemt de hoekschop. Daar is Libé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Libé geeft een hoge lob. Klungelig pakt Łubikowski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - OzimekFc 6:0

68e minuut.
Bârlea is nu in balbezit. Bârlea speelt de bal door. Łubikowski is nu in balbezit. Łubikowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Wicul is nu in balbezit. Bârlea onderschept slim de pass. Bârlea passt de bal met de wreef. Libé is nu in balbezit. Libé schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bârlea passt de bal in één keer door. Łubikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łubikowski passt de bal zonder na te denken. Bârlea rent richting de bal. Bârlea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Tyczkowski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pałkus de bal onder controle te krijgen. Łubikowski rent richting de bal. Łubikowski schiet op doel. Lis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bârlea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Łubikowski springt en kopt de bal. Tkocz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Gutmański kopt de bal weg. Klungelig pakt Łubikowski de bal. Łubikowski passt de bal met de wreef. Libé rent richting de bal. Libé haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Łubikowski is nu in balbezit. Łubikowski geeft een hoge lob. Libé geeft een lange en hoge pass. Łubikowski rent richting de bal. Łubikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - OzimekFc 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negry 24%, OzimekFc 76%.
Negry - OzimekFc 7:0