Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-28 19:58
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0129
  • Stadion: Negry Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 7640
Negry LZS Zenit Koszewo
smuda 2 Tactiek 451
59% Balbezit 41%
15% Spel op eigen helft 85%
53 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 19.8
excellent Schieten weak
very good Passen weak
good Verdedigen weak


2e minuut.
Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Libé verovert de bal door een tackle van achteren. Libé probeert naar een medespeler te passen. Arigo is nu in balbezit. Arigo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Siwak is nu in balbezit. Gutmański verovert de bal door een tackle van achteren. Gutmański speelt de bal door. Arigo rent richting de bal. Arigo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - LZS Zenit Koszewo 1:0

4e minuut.
Siwak speelt de bal door. Antolak speelt de bal door. Daar is Cycoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arigo is nu in balbezit. Arigo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Siemaszkiewicz kopt de bal weg. Libé is nu in balbezit. Libé met een sublieme pass. Arigo is nu in balbezit. Arigo haalt uit met een fantastische trap. Fiutowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Antolak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arigo rent richting de bal. Arigo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Gutmański rent richting de bal. Siemaszkiewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gutmański is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gutmański met een snel genomen vrije trap. Arigo springt en kopt de bal. Fiutowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - LZS Zenit Koszewo 2:0

15e minuut.
Siwak rent richting de bal. Grędkiewicz onderschept slim de pass. Grędkiewicz met een sublieme pass. Arigo heeft problemen om de bal te vangen. Arigo haalt uit met een fantastische trap. Fiutowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Antolak geeft een hoge lob. Szmatuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączczak onderschept slim de pass. Frączczak geeft een lange en hoge pass. Libé kopt de bal weg. Fiutowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arigo is nu in balbezit. Arigo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - LZS Zenit Koszewo 3:0

17e minuut.
Szmatuła is nu in balbezit. Szmatuła passt de bal in één keer door. Okienko is nu in balbezit. Arigo verovert de bal door een tackle van achteren. Arigo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - LZS Zenit Koszewo 4:0

19e minuut.
Grędkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Gutmański rent richting de bal. Gutmański geeft een lange en hoge pass. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bârlea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Libé geeft een hoge lob. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - LZS Zenit Koszewo 5:0

23e minuut.
Gutmański passt de bal in één keer door. Libé is nu in balbezit. Libé met een sublieme pass. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - LZS Zenit Koszewo 6:0

26e minuut.
Libé bereikt de bal nog maar net als eerste. Libé schiet op doel. Mitka probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bârlea zal de hoekschop nemen. Fiutowski bokst de bal weg. Arigo rent richting de bal. Arigo haalt uit met een fantastische trap. Fiutowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - LZS Zenit Koszewo 7:0

29e minuut.
Arigo rent richting de bal. Arigo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mitka de bal. Libé bereikt de bal nog maar net als eerste. Libé schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - LZS Zenit Koszewo 8:0

29e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Fiutowski niet meer kan verder spelen. Skonieczny komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Siemaszkiewicz rent richting de bal. Siemaszkiewicz passt de bal met de wreef. Daar is Okienko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arigo rent richting de bal. Arigo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - LZS Zenit Koszewo 9:0

31e minuut.
Skonieczny probeert naar een medespeler te passen. Wider is nu in balbezit. Wider geeft de bal voor. Libé heeft problemen om de bal te vangen. Libé schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is Siemaszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wider is nu in balbezit. Wider passt de bal met de wreef. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Libé met een sublieme pass. Daar is Bârlea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bârlea speelt de bal door. Daar is Libé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Libé draait met de bal, schiet en ... Skonieczny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Wider geeft een lange en hoge pass. Arigo maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Antolak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Libé is nu in balbezit. Libé schiet op doel. Skonieczny bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - LZS Zenit Koszewo 10:0

40e minuut.
Bârlea met een snelle inworp. Gutmański is nu in balbezit. Gutmański passt de bal in één keer door. Daar is Arigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arigo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Libé geeft de bal voor. Mitka probeert de bal met de borst te controleren. Arigo rent richting de bal. Arigo haalt uit met een fantastische trap. Skonieczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - LZS Zenit Koszewo 11:0

42e minuut.
Klungelig pakt Siemaszkiewicz de bal. Okienko is nu in balbezit. Arigo verovert de bal door een tackle van achteren. Arigo heeft problemen om de bal te vangen. Arigo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Skonieczny speelt de bal door. Grędkiewicz kopt de bal weg. Mitka heeft problemen om de bal te vangen. Arigo rent richting de bal. Arigo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - LZS Zenit Koszewo 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negry 11%, LZS Zenit Koszewo 89%.
Negry - LZS Zenit Koszewo 12:0

47e minuut.
Libé kopt de bal weg. Gutmański probeert naar een medespeler te passen. Wider probeert naar een medespeler te passen. Arigo is nu in balbezit. Arigo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Doeltrap. Hozdić komt het veld opgelopen. Trzeciak komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Cycoń geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wider met een snelle inworp. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Skonieczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Antolak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Gutmański passt de bal zonder na te denken. Bârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlea passt de bal met de wreef. Libé is nu in balbezit. Libé passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - LZS Zenit Koszewo 13:0

54e minuut.
Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo passt de bal met de wreef. Libé met een sublieme pass. Arigo is nu in balbezit. Arigo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Mitka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arigo rent richting de bal. Arigo draait met de bal, schiet en ... Paal!

59e minuut.
Grędkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Gutmański is nu in balbezit. Gutmański passt de bal in één keer door. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wolf komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Libé rent richting de bal. Libé passt de bal zonder na te denken. Gutmański met een sublieme pass. Libé bereikt de bal nog maar net als eerste. Libé haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nowotniak komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Gutmański kopt de bal weg. Klungelig pakt Okienko de bal. Libé speelt de bal door. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Libé is nu in balbezit. Libé passt de bal in één keer door. Arigo is nu in balbezit. Arigo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - LZS Zenit Koszewo 14:0

65e minuut.
Daar is Siemaszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutmański met een sublieme pass. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo schiet op doel. Skonieczny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - LZS Zenit Koszewo 15:0

68e minuut.
Klungelig pakt Siemaszkiewicz de bal. Gutmański met een sublieme pass. Arigo is nu in balbezit. Arigo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - LZS Zenit Koszewo 16:0

74e minuut.
Gutmański is nu in balbezit. Gutmański geeft een hoge lob. Arigo is nu in balbezit. Arigo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - LZS Zenit Koszewo 17:0

76e minuut.
Grędkiewicz rent richting de bal. Grędkiewicz geeft de bal voor. Arigo rent richting de bal. Arigo haalt uit met een fantastische trap. Skonieczny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - LZS Zenit Koszewo 18:0

78e minuut.
Arigo kopt de bal weg. Gutmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutmański passt de bal zonder na te denken. Arigo rent richting de bal. Arigo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Gutmański met een sublieme pass. Libé bereikt de bal nog maar net als eerste. Libé passt de bal met de wreef. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Cycoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutmański is nu in balbezit. Gutmański passt de bal zonder na te denken. Arigo rent richting de bal. Arigo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Arigo rent richting de bal. Arigo passt de bal in één keer door. Libé is nu in balbezit. Libé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - LZS Zenit Koszewo 19:0

87e minuut.
Szmatuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutmański probeert naar een medespeler te passen. Nowotniak probeert naar een medespeler te passen. Arigo rent richting de bal. Arigo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Skonieczny speelt de bal door. Gutmański kopt de bal weg. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Skonieczny trapt de bal weg van het doel. Gutmański kopt de bal weg. Daar is Arigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arigo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negry 20%, LZS Zenit Koszewo 80%.
Negry - LZS Zenit Koszewo 19:0