Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tylko Sukces Banda KS Lotnik 1997 Poznań
Seba Tactiek 442
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 50.9
good Schieten excellent
good Passen average
adequate Verdedigen very good


8e minuut.
Macho met een sublieme pass. Nəcəfov is nu in balbezit. Nəcəfov speelt de bal door. Ben Slimane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Slimane schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Macho met een sublieme pass. Michałowski is nu in balbezit. Michałowski met een sublieme pass. Boros rent richting de bal. Boros haalt uit met een fantastische trap. Butrym bokst de bal weg.

15e minuut.
Daar is Ángel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ángel passt de bal in één keer door. Daar is Gusmão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - KS Lotnik 1997 Poznań 0:1

34e minuut.
Sáenz geeft een lange en hoge pass. Amsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsel speelt de bal door. Ben Slimane heeft problemen om de bal te vangen. Ben Slimane schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Azadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsel verovert de bal door een tackle van achteren. Amsel passt de bal met de wreef. Suttie rent richting de bal. Suttie draait met de bal, schiet en ... Stamoulakis bokst de bal weg. Klungelig pakt Ben Slimane de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Tylko Sukces Banda - KS Lotnik 1997 Poznań 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tylko Sukces Banda 49%, KS Lotnik 1997 Poznań 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Tylko Sukces Banda - KS Lotnik 1997 Poznań 1:1

57e minuut.
Klungelig pakt Macho de bal. Urbańczyk is nu in balbezit. Ángel verovert de bal door een tackle van achteren. Ángel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - KS Lotnik 1997 Poznań 1:2

63e minuut.
Hopson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfov begaat een overtreding. Hopson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hopson met een snel genomen vrije trap. Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - KS Lotnik 1997 Poznań 1:3

65e minuut.
Kościuszko is nu in balbezit. Kościuszko geeft een hoge lob. Daar is Oehlers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suttie onderschept slim de pass. Suttie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Klungelig pakt Mena de bal. Suttie is nu in balbezit. Suttie passt de bal in één keer door. Ben Slimane rent richting de bal. Ben Slimane draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - KS Lotnik 1997 Poznań 2:3

81e minuut.
Azadov met een sublieme pass. Macho bereikt de bal nog maar net als eerste. Macho passt de bal in één keer door. Boros rent richting de bal. Boros haalt uit met een fantastische trap. Butrym probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Macho bereikt de bal nog maar net als eerste. Macho passt de bal in één keer door. Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ángel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - KS Lotnik 1997 Poznań 2:4

86e minuut.
Gusmão is nu in balbezit. Gusmão met een sublieme pass. Michałowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michałowski geeft de bal voor. Boros maakt een snoekduik en kopt de bal. Butrym kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Macho passt de bal in één keer door. Ángel rent richting de bal. Urbańczyk is nu in balbezit. Ángel onderschept slim de pass. Ángel haalt uit met een fantastische trap. Butrym bokst de bal weg. Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ángel haalt uit met een fantastische trap. Butrym probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - KS Lotnik 1997 Poznań 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tylko Sukces Banda 39%, KS Lotnik 1997 Poznań 61%.
FC Tylko Sukces Banda - KS Lotnik 1997 Poznań 2:5