Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 20:03
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0131
  • Stadion: TestDEV Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2965
TestDEV FC Tylko Sukces Banda
Normal Tactiek Seba
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 42.8
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen adequate


5e minuut.
Amsel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kościuszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kościuszko geeft de bal voor. Suttie bereikt de bal nog maar net als eerste. Suttie schiet op doel. Najder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TestDEV - FC Tylko Sukces Banda 0:1

6e minuut.
Amsel rent richting de bal. Amsel geeft een hoge lob. Kaci Said kopt de bal weg. Suttie bereikt de bal nog maar net als eerste. Suttie draait met de bal, schiet en ... Najder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mączyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaci Said rent richting de bal. Kaci Said schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Najder trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Szatański de bal. Nəcəfov met een sublieme pass. Suttie is nu in balbezit. Suttie schiet op doel. Najder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kaci Said bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaci Said schiet op doel. Najder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Najder trapt de bal weg. Amsel kopt de bal weg. Daar is Kaci Said, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suttie rent richting de bal. Suttie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Boruciak passt de bal in één keer door. Gruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nəcəfov krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Kościuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuszko passt de bal zonder na te denken. Suttie is nu in balbezit. Kaci Said rent richting de bal. Kaci Said schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Borazan geeft een lange en hoge pass. Kaci Said kopt de bal weg. Daar is Rępał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suttie is nu in balbezit. Suttie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Suttie heeft problemen om de bal te vangen. Suttie met een sublieme pass. Kaci Said rent richting de bal. Kaci Said haalt uit met een fantastische trap. Mączyński probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Amsel zal de hoekschop nemen. Kaci Said rent richting de bal. Kaci Said haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TestDEV - FC Tylko Sukces Banda 0:2

31e minuut.
Suttie met een sublieme pass. Rępał is nu in balbezit. Kaci Said verovert de bal door een tackle van achteren. Kaci Said haalt uit met een fantastische trap. Najder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TestDEV - FC Tylko Sukces Banda 0:3

34e minuut.
Amsel speelt de bal door. Wojewoda geeft een lange en hoge pass. Suttie kopt de bal weg. Klungelig pakt Kaci Said de bal. Kaci Said schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Stono probeert naar een medespeler te passen. Rępał rent richting de bal. Kaci Said verovert de bal door een tackle van achteren. Suttie bereikt de bal nog maar net als eerste. Suttie schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TestDEV 74%, FC Tylko Sukces Banda 26%.
TestDEV - FC Tylko Sukces Banda 0:3

58e minuut.
Szatański is nu in balbezit. Kościuszko is nu in balbezit. Szatański begaat een overtreding. Szatański krijgt een gele kaart. Kościuszko wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hershkovitz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kaci Said met een sublieme pass. Suttie bereikt de bal nog maar net als eerste. Suttie draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kaci Said onderschept slim de pass. Mączyński speelt de bal door. Nəcəfov rent richting de bal. Nəcəfov geeft een lange en hoge pass. Suttie krijgt zijn hoofd ertegen. Najder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kaci Said is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
TestDEV - FC Tylko Sukces Banda 0:4

65e minuut.
Suttie rent richting de bal. Suttie passt de bal met de wreef. Kaci Said rent richting de bal. Kaci Said schiet op doel. Najder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TestDEV - FC Tylko Sukces Banda 0:5

71e minuut.
Marchewka is nu in balbezit. Hershkovitz verovert de bal door een tackle van achteren. Hershkovitz met een sublieme pass. Klungelig pakt Amsel de bal. Amsel geeft een lange en hoge pass. Najder bokst de bal weg. Kaci Said rent richting de bal. Kaci Said draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TestDEV - FC Tylko Sukces Banda 0:6

74e minuut.
Nəcəfov probeert naar een medespeler te passen. Kaci Said rent richting de bal. Rępał is nu in balbezit. Rępał geeft een lange en hoge pass. Amsel kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Nəcəfov speelt de bal door. Daar is Suttie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suttie geeft de bal voor. Kaci Said is nu in balbezit. Kaci Said draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kałek is nu in balbezit. Nəcəfov verovert de bal door een tackle van achteren. Nəcəfov met een sublieme pass. Suttie rent richting de bal. Suttie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Suttie de bal. Kaci Said rent richting de bal. Kaci Said passt de bal met de wreef. Suttie rent richting de bal. Suttie draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TestDEV - FC Tylko Sukces Banda 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TestDEV 70%, FC Tylko Sukces Banda 30%.
TestDEV - FC Tylko Sukces Banda 0:7