Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Martini Police CF Wiatraki
1 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
19% Spel op eigen helft 81%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 17.9
very good Schieten poor
good Passen unsatisfactory
solid Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Donţu passt de bal in één keer door. Daar is Rysiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Weigelt. Rysiewski raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rysiewski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - CF Wiatraki 1:0

5e minuut.
Szlachta verovert de bal door een tackle van achteren. Szlachta geeft een hoge lob. Daar is Bangis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rysiewski rent richting de bal. Rysiewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bangis onderschept slim de pass. Matić rent richting de bal. Matić met een sublieme pass. Krzysztoń is nu in balbezit. Krzysztoń haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Bakalia trapt de bal weg van het doel. Carlyle kopt de bal weg. Rysiewski is nu in balbezit. Rysiewski schiet op doel. Bakalia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - CF Wiatraki 2:0

12e minuut.
Pauka geeft een hoge lob. Rysiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rysiewski probeert naar een medespeler te passen. Krzysztoń rent richting de bal. Krzysztoń draait met de bal, schiet en ... Paal!

13e minuut.
Pauka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakob is nu in balbezit. Jakob passt de bal met de wreef. Krzysztoń rent richting de bal. Krzysztoń haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kroczewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pauka rent richting de bal. Pauka passt de bal in één keer door. Rysiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rysiewski schiet op doel. Paal!

17e minuut.
Wnukowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Weigelt de bal. Szlachta verovert de bal door een tackle van achteren. Rysiewski rent richting de bal. Rysiewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Jakob speelt de bal door. Matić rent richting de bal. Matić passt de bal in één keer door. Rysiewski rent richting de bal. Rysiewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Donţu de bal. Donţu speelt de bal door. Bangis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rysiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Rysiewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pauka passt de bal in één keer door. Rudawski heeft problemen om de bal te vangen. Jakob rent richting de bal. Jakob draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wnukowski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - CF Wiatraki 3:0

31e minuut.
Jakob is nu in balbezit. Jakob geeft een hoge lob. Bangis kopt de bal weg. Rysiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rysiewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Carlyle met de inworp. Jakob is nu in balbezit. Jakob met een sublieme pass. Daar is Rysiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rysiewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Dziewulski is nu in balbezit. Dziewulski geeft een hoge lob. Szlachta geeft de bal voor. Pauka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kroczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroczewski geeft een lange en hoge pass. Pauka probeert naar een medespeler te passen. Rysiewski rent richting de bal. Rysiewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - CF Wiatraki 4:0

42e minuut.
Krzysztoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztoń passt de bal in één keer door. Donţu geeft een hoge lob. Matić rent richting de bal. Matić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Carlyle kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rysiewski de bal onder controle te krijgen. Dziewulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rysiewski onderschept slim de pass. Rysiewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Dziewulski rent richting de bal. Rysiewski onderschept slim de pass. Rysiewski met een sublieme pass. Krzysztoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztoń haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martini Police 12%, CF Wiatraki 88%.
Martini Police - CF Wiatraki 4:0

47e minuut.
Donţu onderschept slim de pass. Donţu geeft de bal voor. Kroczewski probeert de bal aan de voet te houden. Rysiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rysiewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Matić rent richting de bal. Rysiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Matić is nu in balbezit. Rysiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rysiewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Klungelig pakt Rempała de bal. Krzysztoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztoń geeft een lange en hoge pass. Donţu rent richting de bal. Pauka geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krzysztoń probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - CF Wiatraki 5:0

60e minuut.
Kroczewski rent richting de bal. Pauka onderschept slim de pass. Pauka met een sublieme pass. Rysiewski rent richting de bal. Rysiewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Rysiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Rysiewski passt de bal zonder na te denken. Jakob bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakob haalt uit met een fantastische trap. Bakalia probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Wnukowski probeert de bal met de borst te controleren. Rysiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauka is nu in balbezit. Krzysztoń is nu in balbezit. Krzysztoń draait met de bal, schiet en ... Bakalia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - CF Wiatraki 6:0

66e minuut.
Krzysztoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Matić rent richting de bal. Krzysztoń is nu in balbezit. Matić is nu in balbezit. Matić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Krzysztoń verovert de bal door een tackle van achteren. Krzysztoń probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bracke de bal. Krzysztoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztoń haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - CF Wiatraki 7:0

74e minuut.
Rysiewski is nu in balbezit. Pauka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauka passt de bal in één keer door. Jakob bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakob schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bakalia trapt de bal weg. Inworp. Donţu met een snelle inworp. Jakob bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakob geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Matić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - CF Wiatraki 8:0

76e minuut.
Jakob rent richting de bal. Jakob passt de bal zonder na te denken. Rysiewski rent richting de bal. Rysiewski haalt uit met een fantastische trap. Bakalia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - CF Wiatraki 9:0

80e minuut.
Pauka met een sublieme pass. Rysiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Matić heeft problemen om de bal te vangen. Matić passt de bal zonder na te denken. Rysiewski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bakalia trapt de bal weg van het doel. Carlyle kopt de bal weg. Daar is Pauka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rysiewski rent richting de bal. Rysiewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - CF Wiatraki 10:0

86e minuut.
Kroczewski heeft problemen om de bal te vangen. Pauka is nu in balbezit. Pauka passt de bal in één keer door. Krzysztoń rent richting de bal. Krzysztoń haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Jakob heeft problemen om de bal te vangen. Rudawski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jakob raakt geblesseerd tijdens het duel. Rysiewski wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Bangis de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Jakob passt de bal met de wreef. Krzysztoń rent richting de bal. Krzysztoń schiet op doel. Bangis probeert de bal aan de voet te houden. Bakalia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - CF Wiatraki 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martini Police 26%, CF Wiatraki 74%.
Martini Police - CF Wiatraki 11:0