Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rataje FC KS Prosiaczek
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Bielec passt de bal zonder na te denken. Konarzewski is nu in balbezit. Konarzewski probeert naar een medespeler te passen. Zaradny is nu in balbezit. Zaradny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Leszaniuk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szleter met de inworp. Garstka rent richting de bal. Garstka geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Rataje FC - KS Prosiaczek 0:1

24e minuut.
Zaradny raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nikisz komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Kempiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempiński met een sublieme pass. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Betka verovert de bal door een tackle van achteren. Betka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ubysz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czaszyn met de inworp. Klungelig pakt Garstka de bal. Garstka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rataje FC 52%, KS Prosiaczek 48%.
Rataje FC - KS Prosiaczek 0:1

54e minuut.
Garstka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubysz verovert de bal door een tackle van achteren. Ubysz passt de bal zonder na te denken. Nikisz rent richting de bal. Nikisz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Sot heeft problemen om de bal te vangen. Sot geeft de bal voor. Dymecki is nu in balbezit. Betka onderschept slim de pass. Betka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Konarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempiński verovert de bal door een tackle van achteren. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Garstka onderschept slim de pass. Garstka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Ubysz onderschept slim de pass. Garstka verovert de bal door een tackle van achteren. Garstka met een sublieme pass. Betka bereikt de bal nog maar net als eerste. Betka haalt uit met een fantastische trap. Łukasik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Dymecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rataje FC - KS Prosiaczek 0:2

74e minuut.
Sot rent richting de bal. Sot geeft de bal voor. Leszaniuk probeert de bal aan de voet te houden. Betka bereikt de bal nog maar net als eerste. Betka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Konarzewski is nu in balbezit. Konarzewski probeert naar een medespeler te passen. Nikisz rent richting de bal. Nikisz schiet op doel. Szubierajski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rataje FC - KS Prosiaczek 1:2

82e minuut.
Łukasik met een harde bal richting middenveld. Sot rent richting de bal. Sot probeert naar een medespeler te passen. Betka is nu in balbezit. Betka haalt uit met een fantastische trap. Łukasik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Ubysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Garstka onderschept slim de pass. Garstka met een sublieme pass. Betka rent richting de bal. Betka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sot bereikt de bal nog maar net als eerste. Waniek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sot raakt geblesseerd tijdens het duel. Sot zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Betka rent richting de bal. Betka draait met de bal, schiet en ... Łukasik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rataje FC 56%, KS Prosiaczek 44%.
Rataje FC - KS Prosiaczek 1:2