Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ligowe Asy Wenax
Normal Tactiek Taktyka433
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 36.6
poor Schieten solid
poor Passen average
poor Verdedigen good


5e minuut.
Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangelov verovert de bal door een tackle van achteren. Zabłocki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rangelov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chí Khiêm komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Oleszkiewicz rent richting de bal. Covre verovert de bal door een tackle van achteren. Chí Khiêm speelt de bal door. Trnčić is nu in balbezit. Trnčić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ruchała trapt de bal weg. Dybula kopt de bal weg. Trnčić is nu in balbezit. Jancsó is nu in balbezit. Jancsó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Jancsó bereikt de bal nog maar net als eerste. Jancsó passt de bal in één keer door. Trnčić heeft problemen om de bal te vangen. Rangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangelov haalt uit met een fantastische trap. Bursiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Rangelov probeert naar een medespeler te passen. Ruchała bereikt de bal nog maar net als eerste. Trnčić onderschept slim de pass. Trnčić haalt uit met een fantastische trap. Bursiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Laursen passt de bal in één keer door. Rangelov is nu in balbezit. Rangelov met een sublieme pass. Trnčić rent richting de bal. Trnčić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Laursen rent richting de bal. Bartos rent richting de bal. Laursen begaat een overtreding. Laursen krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Trnčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki passt de bal in één keer door. Trnčić heeft problemen om de bal te vangen. Trnčić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligowe Asy - Wenax 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ligowe Asy 78%, Wenax 22%.
Ligowe Asy - Wenax 0:1

48e minuut.
Błachaniec rent richting de bal. Covre onderschept slim de pass. Covre probeert naar een medespeler te passen. Trnčić rent richting de bal. Trnčić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Reus komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Laursen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rangelov rent richting de bal. Rangelov probeert naar een medespeler te passen. Laursen rent richting de bal. Laursen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Trnčić verovert de bal door een tackle van achteren. Reus is nu in balbezit. Trnčić is nu in balbezit. Trnčić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ruchała de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligowe Asy - Wenax 0:2

71e minuut.
Covre met een snelle inworp. Reus rent richting de bal. Reus geeft de bal voor. Ruchała heeft problemen om de bal te vangen. Trnčić is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligowe Asy - Wenax 0:3

73e minuut.
Covre met de inworp. Oleszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Reus onderschept slim de pass. Reus geeft een lange en hoge pass. Trnčić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligowe Asy - Wenax 0:4

74e minuut.
Oleszkiewicz onderschept slim de pass. Chí Khiêm onderschept slim de pass. Chí Khiêm passt de bal met de wreef. Trnčić heeft problemen om de bal te vangen. Trnčić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Mazgaj probeert de bal aan de voet te houden. Błachaniec rent richting de bal. Reus verovert de bal door een tackle van achteren. Reus draait met de bal, schiet en ... Bursiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligowe Asy - Wenax 0:5

78e minuut.
Laursen met een snelle inworp. Rangelov rent richting de bal. Bartos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rangelov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trnčić legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bursiak bokst de bal weg. Trnčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trnčić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ligowe Asy - Wenax 0:6

86e minuut.
Dybula bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybula geeft de bal voor. Reus kopt de bal weg. Trnčić is nu in balbezit. Trnčić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Doeltrap. Bursiak trapt de bal weg van het doel. Laursen kopt de bal weg. Reus bereikt de bal nog maar net als eerste. Reus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangelov onderschept slim de pass. Rangelov met een sublieme pass. Trnčić is nu in balbezit. Trnčić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ligowe Asy 76%, Wenax 24%.
Ligowe Asy - Wenax 0:6