Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Wolves United Legia Fc Nowiak
532 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 18.5
good Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Klemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Podsiadło verovert de bal door een tackle van achteren. Cabral met een sublieme pass. Carp rent richting de bal. Carp haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Mirkowski is nu in balbezit. Mirkowski geeft de bal voor. Dudka kan de bal niet met de borst controleren. Carp bereikt de bal nog maar net als eerste. Carp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Wiktorowski kopt de bal weg. Cabral is nu in balbezit. Cabral passt de bal zonder na te denken. Carp is nu in balbezit. Carp draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Papuga de bal. Papuga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Wolves United - Legia Fc Nowiak 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Wolves United 43%, Legia Fc Nowiak 57%.
The Wolves United - Legia Fc Nowiak 1:0

55e minuut.
Sztaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski onderschept slim de pass. Mirkowski probeert naar een medespeler te passen. Carp rent richting de bal. Carp schiet op doel. Rytel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Wolves United - Legia Fc Nowiak 2:0

64e minuut.
Wypij geeft een lange en hoge pass. Potrzebny kopt de bal weg. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski passt de bal in één keer door. Pająk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Potrzebny geeft een hoge lob. Inworp. Pająk met een snelle inworp. Cabral rent richting de bal. Cabral geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Papuga rent richting de bal. Cabral rent richting de bal. Cabral passt de bal zonder na te denken. Carp rent richting de bal. Carp haalt uit met een fantastische trap. Rytel bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Iwańczyk speelt de bal door. Pająk geeft de bal voor. Carp bereikt de bal nog maar net als eerste. Carp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Sztaba passt de bal met de wreef. Stec bereikt de bal nog maar net als eerste. Stec geeft een hoge lob. Daar is Płaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płaza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Wypij verovert de bal door een tackle van achteren. Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral passt de bal met de wreef. Papuga rent richting de bal. Papuga haalt uit met een fantastische trap. Rytel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
The Wolves United - Legia Fc Nowiak 3:0

89e minuut.
Wypij met de inworp. Klungelig pakt Cabral de bal. Cabral geeft een hoge lob. Papuga rent richting de bal. Papuga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Wolves United - Legia Fc Nowiak 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Wolves United 28%, Legia Fc Nowiak 72%.
The Wolves United - Legia Fc Nowiak 4:0