Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imperia Calcio PernambukoTeam
Normal Tactiek 532
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
24 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 21.5
adequate Schieten weak
adequate Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Zubek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sandager de bal. Sandager passt de bal zonder na te denken. Pacheco rent richting de bal. Pacheco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperia Calcio - PernambukoTeam 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Tostão de bal. Brugo probeert naar een medespeler te passen. Pacheco met een sublieme pass. Koloman is nu in balbezit. Koloman draait met de bal, schiet en ... Pruszewicz bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Le Roux met een snelle inworp. Grochowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroniarz rent richting de bal. Stroniarz geeft een hoge lob. Koloman krijgt zijn hoofd ertegen. Pruszewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sandager zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Le Roux speelt de bal door. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Kufa geeft een hoge lob. Zubek controleert de bal met de borst. Tostão bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubek onderschept slim de pass. Zubek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Krasiński passt de bal met de wreef. Agnelluti bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnelluti probeert naar een medespeler te passen. Koloman rent richting de bal. Koloman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stroniarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco geeft een lange en hoge pass. Koloman springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperia Calcio - PernambukoTeam 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperia Calcio 34%, PernambukoTeam 66%.
Imperia Calcio - PernambukoTeam 2:0

48e minuut.
Tostão bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostão geeft de bal voor. Stroniarz kopt de bal weg. Pacheco rent richting de bal. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Pruszewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stroniarz neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Koloman bereikt de bal nog maar net als eerste. Koloman schiet op doel. Pruszewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Zaorski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stroniarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Klungelig pakt Juszkiewicz de bal. Agnelluti met een sublieme pass. Koloman rent richting de bal. Pacheco rent richting de bal. Pacheco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kufa rent richting de bal. Pacheco onderschept slim de pass. Klungelig pakt Pacheco de bal. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Pruszewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Przygoński kopt de bal weg. Grochowalski geeft de bal voor. Isola kopt de bal weg. Zubek is nu in balbezit. Zubek schiet op doel. Brugo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Koloman schiet op doel. Pruszewicz probeert naar een medespeler te passen. Przygoński kopt de bal weg. Klungelig pakt Pacheco de bal. Pacheco schiet op doel. Pruszewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Dobias geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stroniarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacheco geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kufa de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Krasiński met een sublieme pass. Koloman is nu in balbezit. Pacheco rent richting de bal. Koloman is nu in balbezit. Koloman schiet op doel. Pruszewicz bokst de bal weg.

75e minuut.
Zubek verovert de bal door een tackle van achteren. Zubek passt de bal in één keer door. Tostão is nu in balbezit. Roszak verovert de bal door een tackle van achteren. Roszak schiet op doel. Brugo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Przygoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krasiński speelt de bal door. Klungelig pakt Koloman de bal. Koloman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperia Calcio 36%, PernambukoTeam 64%.
Imperia Calcio - PernambukoTeam 2:0