Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AP 21 Kowala OKS Oderka Opole
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 28.6
poor Schieten average
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Pastrana met een snelle inworp. Stojan rent richting de bal. Stojan geeft de bal voor. Wilczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ristoiu speelt de bal door. Galusko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczek onderschept slim de pass. Wilczek schiet op doel. Tarnowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - OKS Oderka Opole 0:1

12e minuut.
Stojan passt de bal zonder na te denken. Ristoiu rent richting de bal. Ristoiu passt de bal met de wreef. Wilczek rent richting de bal. Wilczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - OKS Oderka Opole 0:2

15e minuut.
Lissek rent richting de bal. Wiatrowski rent richting de bal. Stojan onderschept slim de pass. Lissek onderschept slim de pass. Lissek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rejski rent richting de bal. Rejski probeert naar een medespeler te passen. Ristoiu met een sublieme pass. Wilczek heeft problemen om de bal te vangen. Wilczek schiet op doel. Tarnowski bokst de bal weg.

31e minuut.
Pastrana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pastrana geeft een lange en hoge pass. Daar is Piech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilczek is nu in balbezit. Wilczek draait met de bal, schiet en ... Tarnowski bokst de bal weg.

35e minuut.
Bardier verovert de bal door een tackle van achteren. Bardier met een sublieme pass. Wilczek is nu in balbezit. Wilczek draait met de bal, schiet en ... Tarnowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - OKS Oderka Opole 0:3

36e minuut.
Papajec probeert naar een medespeler te passen. Czwertyński rent richting de bal. Czwertyński met een sublieme pass. Wilczek rent richting de bal. Wilczek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tarnowski trapt de bal weg. Lissek kopt de bal weg. Stojan probeert de bal aan de voet te houden. Wiatrowski is nu in balbezit. Wiatrowski schiet op doel. Rybicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - OKS Oderka Opole 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AP 21 Kowala 57%, OKS Oderka Opole 43%.
AP 21 Kowala - OKS Oderka Opole 1:3

65e minuut.
Chiaramonte geeft de bal voor. Daar is Wilczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piech rent richting de bal. Wilczek onderschept slim de pass. Wilczek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Lissek onderschept slim de pass. Wiatrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsvetkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrowski onderschept slim de pass. Wiatrowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ristoiu kopt de bal weg. Bardier rent richting de bal. Bardier passt de bal in één keer door. Wilczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczek draait met de bal, schiet en ... Tarnowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wilczek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - OKS Oderka Opole 1:4

85e minuut.
Wilczek rent richting de bal. Galusko verovert de bal door een tackle van achteren. Ristoiu rent richting de bal. Wilczek rent richting de bal. Wilczek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AP 21 Kowala 52%, OKS Oderka Opole 48%.
AP 21 Kowala - OKS Oderka Opole 1:4