Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 20:03
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0134
  • Stadion: GKS Pna Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2736
GKS Pna WIDZEW_ŁÓDŹ
Normal Tactiek Herbapol
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 31.7
weak Schieten average
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Tworkowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mândruleanu de bal. Kukars is nu in balbezit. Kukars draait met de bal, schiet en ... Świerad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pna - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:1

10e minuut.
Mititelu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kunić rent richting de bal. Sędłak probeert naar een medespeler te passen. Mândruleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândruleanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pna - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:2

14e minuut.
Klungelig pakt Zabijakin de bal. Arcoş verovert de bal door een tackle van achteren. Arcoş met een sublieme pass. Mândruleanu is nu in balbezit. Mândruleanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kunić onderschept slim de pass. Sędłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędłak speelt de bal door. Mândruleanu is nu in balbezit. Mândruleanu geeft een hoge lob. Świerad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kukars rent richting de bal. Kukars haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pna - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:3

21e minuut.
Kasowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş onderschept slim de pass. Kasowski rent richting de bal. Arcoş verovert de bal door een tackle van achteren. Arcoş geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Pędzich rent richting de bal. Sanković verovert de bal door een tackle van achteren. Mititelu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kukars, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukars draait met de bal, schiet en ... Świerad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Mititelu onderschept slim de pass. Mititelu speelt de bal door. Arcoş speelt de bal door. Kukars rent richting de bal. Kukars schiet op doel. Świerad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pna - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:4

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arcoş met de inworp. Mititelu probeert de bal met de borst te controleren. Mititelu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kukars de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kasowski kopt de bal weg. Tworkowski rent richting de bal. Tworkowski met een sublieme pass. Kukars is nu in balbezit. Kukars draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Pna 67%, WIDZEW_ŁÓDŹ 33%.
GKS Pna - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:4

56e minuut.
Mititelu is nu in balbezit. Mititelu passt de bal zonder na te denken. Groszek heeft problemen om de bal te vangen. Mândruleanu rent richting de bal. Mândruleanu draait met de bal, schiet en ... Świerad bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Kukars is nu in balbezit. Kukars schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pna - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:5

67e minuut.
Hartvigsen onderschept slim de pass. Mititelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mititelu passt de bal met de wreef. Mândruleanu rent richting de bal. Mândruleanu draait met de bal, schiet en ... Świerad bokst de bal weg. Kukars rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pna - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:6

72e minuut.
Mititelu onderschept slim de pass. Mititelu speelt de bal door. Śliwowski rent richting de bal. Tworkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tworkowski geeft de bal voor. Świerad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kukars bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Pędzich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mititelu rent richting de bal. Mititelu passt de bal in één keer door. Mândruleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândruleanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pna - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:7

84e minuut.
Mititelu rent richting de bal. Mititelu speelt de bal door. Kukars heeft problemen om de bal te vangen. Mândruleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândruleanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Pna 73%, WIDZEW_ŁÓDŹ 27%.
GKS Pna - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:7