Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jejko Proton KS
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 14.9
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Buba bereikt de bal nog maar net als eerste. Buba geeft een hoge lob. Wasilkowski probeert de bal aan de voet te houden. Dyguła rent richting de bal. Dyguła geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Krzos onderschept slim de pass. Krzos passt de bal zonder na te denken. Solski rent richting de bal. Solski haalt uit met een fantastische trap. Kopyto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Klungelig pakt Słowik de bal. Słowik onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paquetá geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Solski kopt de bal weg. Kopyto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Dojaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Janecki rent richting de bal. Dojaś onderschept slim de pass. Dojaś draait met de bal, schiet en ... Kwast probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Solski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stawski verovert de bal door een tackle van achteren. Dyguła is nu in balbezit. Dyguła passt de bal in één keer door. Buba geeft een hoge lob. Kopyto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Solski de bal. Solski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jejko - Proton KS 1:0

21e minuut.
Dyguła passt de bal met de wreef. Krzos rent richting de bal. Krzos passt de bal met de wreef. Solski is nu in balbezit. Solski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jejko - Proton KS 2:0

23e minuut.
Krzos is nu in balbezit. Bojko onderschept slim de pass. Molus speelt de bal door. Buba bereikt de bal nog maar net als eerste. Buba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kopyto bokst de bal weg.

26e minuut.
Buba probeert naar een medespeler te passen. Lillo rent richting de bal. Lillo speelt de bal door. Solski bereikt de bal nog maar net als eerste. Solski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jejko 28%, Proton KS 72%.
Jejko - Proton KS 2:0

55e minuut.
Paquetá is nu in balbezit. Paquetá geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stawski de bal. Solski rent richting de bal. Solski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jejko - Proton KS 3:0

63e minuut.
Paquetá kopt de bal weg. Solski rent richting de bal. Solski probeert naar een medespeler te passen. Krzos is nu in balbezit. Krzos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Bojko probeert naar een medespeler te passen. Dyguła heeft problemen om de bal te vangen. Dyguła met een sublieme pass. Solski is nu in balbezit. Solski schiet op doel. Kopyto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Solski is nu in balbezit. Solski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jejko - Proton KS 4:0

90e minuut.
Paquetá met een snelle inworp. Kędziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Paquetá is nu in balbezit. Paquetá geeft een lange en hoge pass. Solski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jejko 37%, Proton KS 63%.
Jejko - Proton KS 4:0