Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DNX T1 Elblag Wieczne Psy
Attack Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
3 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


16e minuut.
Czub met een sublieme pass. Daar is Paliło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guziałek is nu in balbezit. Guziałek draait met de bal, schiet en ... Pieronek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DNX T1 Elblag - Wieczne Psy 0:1

18e minuut.
Kopciuszko verovert de bal door een tackle van achteren. Zarudzki is nu in balbezit. Stępek begaat een overtreding. Stępek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DNX T1 Elblag 44%, Wieczne Psy 56%.
DNX T1 Elblag - Wieczne Psy 0:1

56e minuut.
Kopciuszko verovert de bal door een tackle van achteren. Kopciuszko speelt de bal door. Guziałek rent richting de bal. Guziałek schiet op doel. Pieronek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DNX T1 Elblag - Wieczne Psy 0:2

61e minuut.
Pieszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieszko geeft de bal voor. Paliło heeft problemen om de bal te vangen. Guziałek rent richting de bal. Guziałek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Masłowski onderschept slim de pass. Masłowski geeft een hoge lob. Daar is Tarcza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozmysł is nu in balbezit. Rozmysł haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DNX T1 Elblag 46%, Wieczne Psy 54%.
DNX T1 Elblag - Wieczne Psy 0:2