Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Retkinianka F.C. Fc Bobrowo
brrr Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 18.5
uitstekend Schieten slecht
goed Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Gutmański geeft een hoge lob. Kitek is nu in balbezit. Kitek geeft de bal voor. Zock bereikt de bal nog maar net als eerste. Zock draait met de bal, schiet en ... Dzieniszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Bystrzycki controleert de bal met de borst. Zock bereikt de bal nog maar net als eerste. Załoga rent richting de bal. Zock verovert de bal door een tackle van achteren. Zock schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Retkinianka F.C. - Fc Bobrowo 1:0

12e minuut.
Grześkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grześkowiak geeft een hoge lob. Bystrzycki probeert de bal aan de voet te houden. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle draait met de bal, schiet en ... Dzieniszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Temmuz is nu in balbezit. Temmuz geeft een hoge lob. Grześkowiak is nu in balbezit. Zock is nu in balbezit. Zock haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Neuman bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Załoga is nu in balbezit. Calle verovert de bal door een tackle van achteren. Calle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Temmuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Temmuz geeft een hoge lob. Bobola heeft problemen om de bal te vangen. Calle rent richting de bal. Calle draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Retkinianka F.C. 40%, Fc Bobrowo 60%.
Retkinianka F.C. - Fc Bobrowo 1:0

46e minuut.
Rędzina is nu in balbezit. Narakas speelt de bal door. Calle rent richting de bal. Calle haalt uit met een fantastische trap. Maruszewski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Retkinianka F.C. - Fc Bobrowo 2:0

48e minuut.
Grześkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Grześkowiak speelt de bal door. Zock is nu in balbezit. Zock schiet op doel. Sokołowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maruszewski heeft problemen om de bal te vangen. Calle rent richting de bal. Calle haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zock is nu in balbezit. Zock draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Grześkowiak speelt de bal door. Narakas rent richting de bal. Narakas speelt de bal door. Zock bereikt de bal nog maar net als eerste. Zock schiet op doel. Dzieniszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Calle is nu in balbezit. Calle passt de bal met de wreef. Narakas met een sublieme pass. Calle is nu in balbezit. Calle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gutmański geeft een lange en hoge pass. Bystrzycki kopt de bal weg. Zock bereikt de bal nog maar net als eerste. Zock haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Temmuz geeft de bal voor. Dzieniszewski speelt de bal door. Grześkowiak kopt de bal weg. Zock bereikt de bal nog maar net als eerste. Zock schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Klungelig pakt Krakowiak de bal. Krakowiak passt de bal met de wreef. Calle rent richting de bal. Calle haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Temmuz geeft een hoge lob. Narakas kopt de bal weg. Zock bereikt de bal nog maar net als eerste. Zock haalt uit met een fantastische trap. Dzieniszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Retkinianka F.C. - Fc Bobrowo 3:0

85e minuut.
Rędzina probeert naar een medespeler te passen. Magowski is nu in balbezit. Calle onderschept slim de pass. Calle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Doeltrap. Maruszewski trapt de bal weg. Krakowiak met een sublieme pass. Narakas is nu in balbezit. Narakas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Narakas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narakas speelt de bal door. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Retkinianka F.C. - Fc Bobrowo 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Retkinianka F.C. 25%, Fc Bobrowo 75%.
Retkinianka F.C. - Fc Bobrowo 4:0