Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wieczne Psy Pozor Krynica
Normal Tactiek nowa
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 51.3
weak Schieten outstanding
poor Passen very good
poor Verdedigen good


4e minuut.
Kilibarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilibarda passt de bal in één keer door. Camarasa is nu in balbezit. Camarasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczne Psy - Pozor Krynica 0:1

6e minuut.
Grofcsik is nu in balbezit. Grofcsik passt de bal met de wreef. Käck probeert naar een medespeler te passen. Ladoucette is nu in balbezit. Ladoucette geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Camarasa is nu in balbezit. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczne Psy - Pozor Krynica 0:2

9e minuut.
Ladoucette met een sublieme pass. Daar is Šestić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šestić passt de bal zonder na te denken. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa draait met de bal, schiet en ... Gruba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ladoucette zal de hoekschop nemen. Šestić kopt de bal weg. Klungelig pakt Tarcza de bal. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa draait met de bal, schiet en ... Gruba bokst de bal weg.

13e minuut.
Dereniowski rent richting de bal. Dereniowski speelt de bal door. Kilibarda speelt de bal door. Šestić rent richting de bal. Šestić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczne Psy - Pozor Krynica 0:3

16e minuut.
Gruba probeert naar een medespeler te passen. Ladoucette kopt de bal weg. Daar is Zegan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šestić rent richting de bal. Šestić haalt uit met een fantastische trap. Gruba bokst de bal weg. Tarcza is nu in balbezit. Tarcza geeft een lange en hoge pass. Grofcsik kopt de bal weg. Šestić rent richting de bal. Šestić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczne Psy - Pozor Krynica 0:4

21e minuut.
Kilibarda geeft de bal voor. Daar is Zegan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šestić is nu in balbezit. Šestić geeft een lange en hoge pass. Camarasa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ladoucette probeert naar een medespeler te passen. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Šestić de bal. Šestić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczne Psy - Pozor Krynica 0:5

38e minuut.
Käck met een sublieme pass. Šestić is nu in balbezit. Šestić schiet op doel. Klungelig pakt Käck de bal. Käck speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sołtys is nu in balbezit. Käck bereikt de bal nog maar net als eerste. Käck passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kilibarda de bal. Kilibarda geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Šestić rent richting de bal. Šestić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczne Psy - Pozor Krynica 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wieczne Psy 89%, Pozor Krynica 11%.
Wieczne Psy - Pozor Krynica 0:6

49e minuut.
Inworp. Woźniakowski komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Sołtys bereikt de bal nog maar net als eerste. Sołtys speelt de bal door. Kilibarda met een sublieme pass. Camarasa is nu in balbezit. Camarasa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczne Psy - Pozor Krynica 0:7

51e minuut.
Kilibarda met de inworp. Käck speelt de bal door. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa draait met de bal, schiet en ... Gruba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczne Psy - Pozor Krynica 0:8

52e minuut.
Ladoucette geeft de bal voor. Gruba probeert naar een medespeler te passen. Käck kopt de bal weg. Šestić is nu in balbezit. Šestić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczne Psy - Pozor Krynica 0:9

53e minuut.
Wine komt het veld opgelopen. Flis komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Gebert is nu in balbezit. Käck onderschept slim de pass. Käck met een sublieme pass. Wine rent richting de bal. Wine schiet op doel. Gruba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Tarcza de bal. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczne Psy - Pozor Krynica 0:10

59e minuut.
Käck is nu in balbezit. Camarasa rent richting de bal. Sołtys bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa verovert de bal door een tackle van achteren. Camarasa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczne Psy - Pozor Krynica 0:11

61e minuut.
Binerowski passt de bal met de wreef. Zegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladoucette bereikt de bal nog maar net als eerste. Wine bereikt de bal nog maar net als eerste. Wine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Käck rent richting de bal. Käck speelt de bal door. Wine heeft problemen om de bal te vangen. Wine schiet op doel. Gruba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczne Psy - Pozor Krynica 0:12

66e minuut.
Klungelig pakt Titirică de bal. Titirică geeft een hoge lob. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa draait met de bal, schiet en ... Binerowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Dereniowski geeft een hoge lob. Wine heeft problemen om de bal te vangen. Binerowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wine bereikt de bal nog maar net als eerste. Wine schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Dereniowski passt de bal zonder na te denken. Kilibarda is nu in balbezit. Kilibarda probeert naar een medespeler te passen. Camarasa rent richting de bal. Camarasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczne Psy - Pozor Krynica 0:13

79e minuut.
Białostocki met een snelle inworp. Kilibarda is nu in balbezit. Kilibarda probeert naar een medespeler te passen. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Wine bereikt de bal nog maar net als eerste. Wine probeert naar een medespeler te passen. Tarcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa verovert de bal door een tackle van achteren. Camarasa schiet op doel. Paal!

84e minuut.
Klungelig pakt Ladoucette de bal. Ladoucette passt de bal met de wreef. Wine rent richting de bal. Wine haalt uit met een fantastische trap. Gruba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczne Psy - Pozor Krynica 0:14

85e minuut.
Käck probeert naar een medespeler te passen. Ladoucette is nu in balbezit. Ladoucette probeert naar een medespeler te passen. Wine heeft problemen om de bal te vangen. Wine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Käck met een sublieme pass. Ladoucette bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladoucette passt de bal met de wreef. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczne Psy - Pozor Krynica 0:15

90e minuut.
Klungelig pakt Białostocki de bal. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa met een sublieme pass. Wine rent richting de bal. Wine haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wine bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczne Psy - Pozor Krynica 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wieczne Psy 74%, Pozor Krynica 26%.
Wieczne Psy - Pozor Krynica 0:16