Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DNX T1 Elblag Blitzkrieg
Attack Tactiek professional
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 48.1
poor Schieten excellent
weak Passen excellent
poor Verdedigen very good


2e minuut.
Nedev kopt de bal weg. Daar is Starosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paliło bereikt de bal nog maar net als eerste. Starosta onderschept slim de pass. Starosta draait met de bal, schiet en ... Pieronek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DNX T1 Elblag - Blitzkrieg 0:1

4e minuut.
Nedev heeft problemen om de bal te vangen. Nedev passt de bal in één keer door. Taborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborski haalt uit met een fantastische trap. Audytor probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Orczykowski met een sublieme pass. Taborski rent richting de bal. Taborski passt de bal in één keer door. Starosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Starosta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DNX T1 Elblag - Blitzkrieg 0:2

10e minuut.
Budniewski onderschept slim de pass. Budniewski speelt de bal door. Taborski is nu in balbezit. Klungelig pakt Taborski de bal. Taborski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DNX T1 Elblag - Blitzkrieg 0:3

11e minuut.
Strażak passt de bal met de wreef. Pieszko rent richting de bal. Pieszko geeft een lange en hoge pass. Starosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Starosta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DNX T1 Elblag - Blitzkrieg 0:4

15e minuut.
Orczykowski passt de bal zonder na te denken. Nedev met een sublieme pass. Budniewski met een sublieme pass. Starosta rent richting de bal. Starosta schiet op doel. Pieronek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Arciszewski is nu in balbezit. Arciszewski speelt de bal door. Daar is Taborski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taborski passt de bal in één keer door. Budniewski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Starosta controleert de bal met de borst. Starosta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DNX T1 Elblag - Blitzkrieg 0:5

21e minuut.
Nedev heeft problemen om de bal te vangen. Arciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciszewski passt de bal in één keer door. Taborski rent richting de bal. Taborski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Wernecki passt de bal zonder na te denken. Starosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Starosta met een sublieme pass. Taborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DNX T1 Elblag - Blitzkrieg 0:6

27e minuut.
Paliło is nu in balbezit. Starosta onderschept slim de pass. Starosta speelt de bal door. Taborski rent richting de bal. Taborski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Paliło heeft problemen om de bal te vangen. Nedev onderschept slim de pass. Nedev met een sublieme pass. Taborski rent richting de bal. Taborski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Orczykowski speelt de bal door. Budniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Budniewski passt de bal in één keer door. Starosta is nu in balbezit. Starosta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DNX T1 Elblag - Blitzkrieg 0:7

35e minuut.
Nedev is nu in balbezit. Nedev passt de bal zonder na te denken. Taborski rent richting de bal. Taborski heeft problemen om de bal te vangen. Taborski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DNX T1 Elblag - Blitzkrieg 0:8

38e minuut.
Arciszewski met een sublieme pass. Nedev is nu in balbezit. Nedev speelt de bal door. Starosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Starosta passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
DNX T1 Elblag - Blitzkrieg 0:9

41e minuut.
Taborski speelt de bal door. Kurc bereikt de bal nog maar net als eerste. Starosta onderschept slim de pass. Starosta schiet op doel. Pieronek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DNX T1 Elblag - Blitzkrieg 0:10

45e minuut.
Taborski passt de bal met de wreef. Audytor bereikt de bal nog maar net als eerste. Starosta onderschept slim de pass. Starosta draait met de bal, schiet en ... Pieronek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DNX T1 Elblag - Blitzkrieg 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DNX T1 Elblag 75%, Blitzkrieg 25%.
DNX T1 Elblag - Blitzkrieg 0:11

54e minuut.
Nedev verovert de bal door een tackle van achteren. Nedev geeft een hoge lob. Pieszko heeft problemen om de bal te vangen. Taborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Nedev speelt de bal door. Budniewski met een sublieme pass. Starosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Starosta schiet op doel. Pieronek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DNX T1 Elblag - Blitzkrieg 0:12

58e minuut.
Taborski onderschept slim de pass. Taborski passt de bal met de wreef. Starosta is nu in balbezit. Starosta haalt uit met een fantastische trap. Pieronek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DNX T1 Elblag - Blitzkrieg 0:13

60e minuut.
Starosta is nu in balbezit. Starosta speelt de bal door. Nedev speelt de bal door. Taborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Audytor is nu in balbezit. Starosta verovert de bal door een tackle van achteren. Starosta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DNX T1 Elblag - Blitzkrieg 0:14

69e minuut.
Nedev met een sublieme pass. Arciszewski is nu in balbezit. Arciszewski speelt de bal door. Starosta is nu in balbezit. Starosta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pawelec niet meer kan verder spelen. Kopa-Ostrowski komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Nedev speelt de bal door. Taborski rent richting de bal. Taborski haalt uit met een fantastische trap. Audytor probeert de bal aan de voet te houden. Pieronek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Pieronek met een harde bal richting middenveld. Budniewski kopt de bal weg. Daar is Pieszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborski geeft een hoge lob. Pieronek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Budniewski heeft problemen om de bal te vangen. Budniewski passt de bal met de wreef. Daar is Starosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starosta haalt uit met een fantastische trap. Pieronek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pieszko rent richting de bal. Budniewski onderschept slim de pass. Budniewski probeert naar een medespeler te passen. Orczykowski rent richting de bal. Orczykowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Dragon bereikt de bal nog maar net als eerste. Tworkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dragon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dragon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DNX T1 Elblag 73%, Blitzkrieg 27%.
DNX T1 Elblag - Blitzkrieg 0:14