Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PKS Gliwice KS Tosia
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.1
adequate Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Liszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrykus is nu in balbezit. Liszewski maakt een afschuwelijke overtreding. Liszewski krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Obszański is nu in balbezit. Słomczyński is nu in balbezit. Zachęta onderschept slim de pass. Obszański verovert de bal door een tackle van achteren. Obszański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kopaczka is nu in balbezit. Siemaszko onderschept slim de pass. Siemaszko passt de bal met de wreef. Słomczyński rent richting de bal. Słomczyński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Zachęta probeert naar een medespeler te passen. Tracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tracz geeft de bal voor. Cegła heeft problemen om de bal te vangen. Cegła geeft een hoge lob. Wtorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Potrykus verovert de bal door een tackle van achteren. Potrykus probeert naar een medespeler te passen. Domiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Dźwigała onderschept slim de pass. Dźwigała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PKS Gliwice 44%, KS Tosia 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PKS Gliwice - KS Tosia 0:0

53e minuut.
Piwownik rent richting de bal. Piwownik geeft de bal voor. Krochmal speelt de bal door. Dźwigała rent richting de bal. Dźwigała haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Liszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Liszewski speelt de bal door. Dźwigała is nu in balbezit. Dźwigała draait met de bal, schiet en ... Bieniusiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Gliwice - KS Tosia 1:0

79e minuut.
Potrykus rent richting de bal. Tracz verovert de bal door een tackle van achteren. Tracz passt de bal met de wreef. Liszewski rent richting de bal. Liszewski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Szeremet speelt de bal door. Domiter is nu in balbezit. Rek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Domiter wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Domiter kan niet meer verder spelen. Zmyślony komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PKS Gliwice 37%, KS Tosia 63%.
PKS Gliwice - KS Tosia 1:0