Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Blue Smerfs SPARTA OLSZEWO
Normal Tactiek 352
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fortuński met de inworp. Kordecki probeert naar een medespeler te passen. Juskowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juskowiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Jop verovert de bal door een tackle van achteren. Hełminiak is nu in balbezit. Jędryka probeert naar een medespeler te passen. Zieńczuk rent richting de bal. Zieńczuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Socki heeft problemen om de bal te vangen. Suszek is nu in balbezit. Suszek geeft een hoge lob. Hełminiak rent richting de bal. Hełminiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blue Smerfs - SPARTA OLSZEWO 0:1

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Kolano de bal onder controle te krijgen. Garsta rent richting de bal. Juskowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Juskowiak draait met de bal, schiet en ... Latała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Blue Smerfs - SPARTA OLSZEWO 1:1

23e minuut.
Kordecki rent richting de bal. Kordecki passt de bal in één keer door. Juskowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juskowiak haalt uit met een fantastische trap. Kolano probeert de bal aan de voet te houden. Latała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Daar is Jop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zieńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zieńczuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jędryka wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Kopania verovert de bal door een tackle van achteren. Kopania geeft een lange en hoge pass. Juskowiak kopt de bal weg. Socki is nu in balbezit. Socki speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mełgieś niet meer kan verder spelen. Futyma komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blue Smerfs 42%, SPARTA OLSZEWO 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Blue Smerfs - SPARTA OLSZEWO 1:1

50e minuut.
Maciejski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Madera met een snelle inworp. Hełminiak rent richting de bal. Hełminiak geeft een lange en hoge pass. Futyma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Garsta rent richting de bal. Kordecki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garsta. Kordecki roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kordecki kan niet meer verder spelen. Rózgiewicz komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Madera probeert naar een medespeler te passen. Rózgiewicz is nu in balbezit. Juskowiak is nu in balbezit. Rózgiewicz is nu in balbezit. Rózgiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Hełminiak is nu in balbezit. Kaczorowski speelt de bal door. Daar is Hełminiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zieńczuk rent richting de bal. Zieńczuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Fortuński is nu in balbezit. Fortuński met een sublieme pass. Rosołowski verovert de bal door een tackle van achteren. Juskowiak rent richting de bal. Juskowiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Jop heeft problemen om de bal te vangen. Jędryka geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kokczyński de bal onder controle te krijgen. Hełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hełminiak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Bandach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandach passt de bal in één keer door. Jędryka speelt de bal door. Hełminiak is nu in balbezit. Hełminiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blue Smerfs 44%, SPARTA OLSZEWO 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Blue Smerfs - SPARTA OLSZEWO 1:1