Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
_POLONIA_BYTOM_ Borowe Stawy
541 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.2 gemiddelde waardering 18.3
average Schieten hopeless
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Kłos geeft een hoge lob. Erciyes rent richting de bal. Żak bereikt de bal nog maar net als eerste. Erciyes onderschept slim de pass. Erciyes geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Żak is nu in balbezit. Erciyes verovert de bal door een tackle van achteren. Erciyes passt de bal met de wreef. Çapraz controleert de bal met de borst. Çapraz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Topolus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
_POLONIA_BYTOM_ - Borowe Stawy 1:0

19e minuut.
Pool met een snelle inworp. Klungelig pakt Haber de bal. Met opzet legt Urbańczyk zijn tegenspeler op de grond. Urbańczyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _POLONIA_BYTOM_ 41%, Borowe Stawy 59%.
_POLONIA_BYTOM_ - Borowe Stawy 1:0

62e minuut.
Dzikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Çapraz verovert de bal door een tackle van achteren. Çapraz probeert naar een medespeler te passen. Haber is nu in balbezit. Haber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Husejko verovert de bal door een tackle van achteren. Erciyes met een sublieme pass. Klungelig pakt Çapraz de bal. Çapraz schiet op doel. Topolus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
_POLONIA_BYTOM_ - Borowe Stawy 2:0

70e minuut.
Haber is nu in balbezit. Haber geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dzikowski de bal. Çapraz rent richting de bal. Çapraz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Szpila kopt de bal weg. Erciyes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kolasa. Erciyes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Erciyes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Çapraz is nu in balbezit. Çapraz schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Çapraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Çapraz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
_POLONIA_BYTOM_ - Borowe Stawy 3:0

87e minuut.
Kłos heeft problemen om de bal te vangen. Haber is nu in balbezit. Haber met een sublieme pass. Çapraz is nu in balbezit. Çapraz haalt uit met een fantastische trap. Topolus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Kolasa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haber rent richting de bal. Haber geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Çapraz de bal. Çapraz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
_POLONIA_BYTOM_ - Borowe Stawy 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _POLONIA_BYTOM_ 35%, Borowe Stawy 65%.
_POLONIA_BYTOM_ - Borowe Stawy 4:0