Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BKS Herbowr SKS ***** ***
Normal Tactiek Sweep
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 26.3
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Zapotoczny kopt de bal weg. Ceulemans kan de bal niet met de borst controleren. Ceulemans passt de bal in één keer door. Fták is nu in balbezit. Fták haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Butrymski is nu in balbezit. Fták rent richting de bal. Fták passt de bal zonder na te denken. Ceulemans is nu in balbezit. Ceulemans draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rzeski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Dudryk is nu in balbezit. Penninck verovert de bal door een tackle van achteren. Penninck geeft een lange en hoge pass. Ceulemans bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceulemans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Herbowr - SKS ***** *** 0:1

20e minuut.
Butrymski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fták rent richting de bal. Fták passt de bal met de wreef. Ceulemans is nu in balbezit. Ceulemans schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Szczygielski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Butrymski rent richting de bal. Fták probeert naar een medespeler te passen. Ceulemans bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceulemans haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Herbowr - SKS ***** *** 0:2

42e minuut.
Dziuba met een sublieme pass. Ceulemans rent richting de bal. Ceulemans passt de bal met de wreef. Fták heeft problemen om de bal te vangen. Fták haalt uit met een fantastische trap. Rzeski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Herbowr 63%, SKS ***** *** 37%.
BKS Herbowr - SKS ***** *** 0:2

56e minuut.
Klungelig pakt Ługowski de bal. Ługowski geeft een hoge lob. Fták heeft problemen om de bal te vangen. Dziuba is nu in balbezit. Dziuba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Grzywacz speelt de bal door. Ługowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński is nu in balbezit. Ługowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ługowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Dziuba verovert de bal door een tackle van achteren. Grzywacz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dziuba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Badowski met een snel genomen vrije trap. Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceulemans verovert de bal door een tackle van achteren. Remiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceulemans onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Butrymski rent richting de bal. Fták verovert de bal door een tackle van achteren. Fták geeft een hoge lob. Ługowski is nu in balbezit. Ługowski geeft de bal voor. Rzeski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Penninck raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pranga komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Fták met een sublieme pass. Dziuba rent richting de bal. Dziuba speelt de bal door. Ceulemans is nu in balbezit. Ceulemans haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Herbowr 71%, SKS ***** *** 29%.
BKS Herbowr - SKS ***** *** 0:2