Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vae Victis UTOPIA
Normal Tactiek 451
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Placek probeert naar een medespeler te passen. Karpowicz is nu in balbezit. Niemiec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niemiec krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Daar is Dymanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parysz onderschept slim de pass. Parysz met een sublieme pass. Źdźbło is nu in balbezit. Źdźbło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vae Victis - UTOPIA 0:1

18e minuut.
Niemiec is nu in balbezit. Pitera is nu in balbezit. Zygarlicki onderschept slim de pass. Niemiec onderschept slim de pass. Niemiec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Parysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Parysz speelt de bal door. Karpowicz rent richting de bal. Karpowicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Czejgis de bal onder controle te krijgen. Sapela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vae Victis - UTOPIA 0:2

26e minuut.
Niemiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Parysz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niemiec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dymanowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Pitera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Mokrzycki rent richting de bal. Mokrzycki geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Błaszkiewicz de bal onder controle te krijgen. Źdźbło rent richting de bal. Źdźbło draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vae Victis - UTOPIA 0:3

34e minuut.
Niemiec verovert de bal door een tackle van achteren. Parysz verovert de bal door een tackle van achteren. Parysz passt de bal in één keer door. Źdźbło is nu in balbezit. Źdźbło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vae Victis - UTOPIA 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vae Victis 58%, UTOPIA 42%.
FC Vae Victis - UTOPIA 0:4

76e minuut.
Zygarlicki is nu in balbezit. Parysz is nu in balbezit. Parysz speelt de bal door. Źdźbło is nu in balbezit. Źdźbło haalt uit met een fantastische trap. Paal!

86e minuut.
Nitecki rent richting de bal. Błaszkiewicz begaat een overtreding. Nitecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Stanik met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Konopiński de bal. Źdźbło bereikt de bal nog maar net als eerste. Źdźbło haalt uit met een fantastische trap. Sapela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Konopiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Źdźbło is nu in balbezit. Źdźbło schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vae Victis 44%, UTOPIA 56%.
FC Vae Victis - UTOPIA 0:4