Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Miedziane Dziki Bydgoszcz Woodpeckers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Janczylik rent richting de bal. Łupina verovert de bal door een tackle van achteren. Płaskoczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Płaskoczyński krijgt een gele kaart. Łupina raakt geblesseerd tijdens het duel. Łupina met een snel genomen vrije trap. Faryński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Kwasigroch heeft problemen om de bal te vangen. Obrębalski rent richting de bal. Met opzet legt Płaskoczyński zijn tegenspeler op de grond. Obrębalski raakt geblesseerd tijdens het duel. Obrębalski wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Miedziane Dziki - Bydgoszcz Woodpeckers 1:0

23e minuut.
Płaskoczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrębalski verovert de bal door een tackle van achteren. Obrębalski met een sublieme pass. Wielmożny rent richting de bal. Wielmożny schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daar is Wielmożny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieńkowski is nu in balbezit. Bieńkowski speelt de bal door. Wielmożny rent richting de bal. Wielmożny draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Łopatowicz is nu in balbezit. Troch rent richting de bal. Łopatowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Pełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Miedziane Dziki 51%, Bydgoszcz Woodpeckers 49%.
KS Miedziane Dziki - Bydgoszcz Woodpeckers 1:0

68e minuut.
Bieńkowski is nu in balbezit. Bieńkowski geeft een hoge lob. Mojżysz kan de bal niet met de borst controleren. Kiełnia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełnia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Kochanowski geeft een lange en hoge pass. Łupina is nu in balbezit. Łupina met een sublieme pass. Wielmożny rent richting de bal. Wielmożny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Miedziane Dziki 61%, Bydgoszcz Woodpeckers 39%.
KS Miedziane Dziki - Bydgoszcz Woodpeckers 1:0