Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS.Zawodzie Mieszko
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 20.5
very good Schieten poor
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Chlabicz probeert naar een medespeler te passen. Tosolino is nu in balbezit. Tosolino met een sublieme pass. Pasik rent richting de bal. Pasik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Tosolino rent richting de bal. Tosolino met een sublieme pass. Daar is Pasik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Skut de bal onder controle te krijgen. Gębka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Pasik haalt uit met een fantastische trap. Skut probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. De Langhe geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Eeckhout springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bystrzycki rent richting de bal. Bystrzycki speelt de bal door. Orpiszewski speelt de bal door. Pasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Doeltrap. Gębka trapt de bal weg. Eeckhout speelt de bal door. Pasik rent richting de bal. Pasik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Orpiszewski heeft problemen om de bal te vangen. Orpiszewski geeft een hoge lob. Pasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasik draait met de bal, schiet en ... Gębka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS.Zawodzie - Mieszko 1:0

22e minuut.
Orpiszewski probeert naar een medespeler te passen. De Langhe is nu in balbezit. De Langhe probeert naar een medespeler te passen. Tosolino heeft problemen om de bal te vangen. Tosolino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pasik rent richting de bal. Pasik draait met de bal, schiet en ... Gębka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Skut de bal. Pasik is nu in balbezit. Pasik schiet op doel. Gębka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS.Zawodzie - Mieszko 2:0

25e minuut.
Twardzik rent richting de bal. Eeckhout onderschept slim de pass. Eeckhout speelt de bal door. Pasik rent richting de bal. Pasik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Chlabicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Langhe met een snelle inworp. Tosolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosolino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Eeckhout heeft problemen om de bal te vangen. Twardzik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eeckhout raakt geblesseerd tijdens het duel. Vantaggiato zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pasik is nu in balbezit. Pasik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Vantaggiato kopt de bal weg. Orpiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orpiszewski passt de bal in één keer door. De Langhe rent richting de bal. De Langhe geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS.Zawodzie - Mieszko 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS.Zawodzie 19%, Mieszko 81%.
KS.Zawodzie - Mieszko 3:0

49e minuut.
Orpiszewski kopt de bal weg. De Langhe kan de bal niet met de borst controleren. De Langhe probeert naar een medespeler te passen. Tosolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosolino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Vantaggiato onderschept slim de pass. Vantaggiato probeert naar een medespeler te passen. De Langhe met een sublieme pass. Pasik is nu in balbezit. Pasik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Pasik rent richting de bal. Pasik probeert naar een medespeler te passen. Tosolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasik rent richting de bal. Pasik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS.Zawodzie - Mieszko 4:0

57e minuut.
Vantaggiato kopt de bal weg. Klungelig pakt Pasik de bal. Tosolino is nu in balbezit. Pasik rent richting de bal. Pasik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Doeltrap. Gębka met een harde bal richting middenveld. Orpiszewski kopt de bal weg. Pasik rent richting de bal. Pasik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Mardarás verovert de bal door een tackle van achteren. Mardarás geeft een lange en hoge pass. Pasik is nu in balbezit. Pasik schiet op doel. Gębka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Skut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasik haalt uit met een fantastische trap. Gębka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS.Zawodzie - Mieszko 5:0

66e minuut.
Dzięgielewski passt de bal in één keer door. Tosolino is nu in balbezit. Tosolino passt de bal zonder na te denken. Pasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS.Zawodzie - Mieszko 6:0

68e minuut.
De Langhe heeft problemen om de bal te vangen. De Langhe passt de bal in één keer door. Tosolino rent richting de bal. Tosolino draait met de bal, schiet en ... Gębka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS.Zawodzie - Mieszko 7:0

72e minuut.
Dębicki passt de bal met de wreef. Orpiszewski met een sublieme pass. Pasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasik haalt uit met een fantastische trap. Gębka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS.Zawodzie - Mieszko 8:0

73e minuut.
Dzięgielewski met een sublieme pass. Daar is Pawlusiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tosolino met een sublieme pass. Pasik is nu in balbezit. Pasik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Gębka trapt de bal weg. Eeckhout kan de bal niet met de borst controleren. Dębicki maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Dębicki moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dębicki schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Eeckhout raakt geblesseerd tijdens het duel. Mardarás met een snel genomen vrije trap. Pasik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS.Zawodzie - Mieszko 9:0

75e minuut.
De Langhe is nu in balbezit. De Langhe passt de bal in één keer door. Pasik rent richting de bal. Tosolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosolino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Gębka trapt de bal weg. Orpiszewski kopt de bal weg. Tosolino probeert naar een medespeler te passen. Pasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Tosolino de bal. Chlabicz rent richting de bal. Pasik begaat een overtreding. Pasik krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Orpiszewski speelt de bal door. De Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. De Langhe met een sublieme pass. Tosolino rent richting de bal. Tosolino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS.Zawodzie 22%, Mieszko 78%.
KS.Zawodzie - Mieszko 9:0