Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zelta Raven Bydgoszcz Woodpeckers
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Pełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechocki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łopatowicz. Łopatowicz krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Damiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Łużecki is nu in balbezit. Pełkowski onderschept slim de pass. Pełkowski draait met de bal, schiet en ... Silnicki bokst de bal weg.

13e minuut.
Ochodek geeft een hoge lob. Inworp. Ziep zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pełkowski geeft een lange en hoge pass. Ochodek bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mojżysz geeft de bal voor. Daar is Janczylik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogusławski maakt een afschuwelijke overtreding. Bogusławski krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Łużecki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janczylik met een snelle inworp. Pełkowski is nu in balbezit. Pełkowski geeft een lange en hoge pass. Silnicki bokst de bal weg.

29e minuut.
Damiański verovert de bal door een tackle van achteren. Damiański speelt de bal door. Kwasigroch met een sublieme pass. Pełkowski rent richting de bal. Pełkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zelta Raven - Bydgoszcz Woodpeckers 0:1

36e minuut.
Więckowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Więckowiak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ochodek de bal. Łopatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zelta Raven - Bydgoszcz Woodpeckers 0:2

41e minuut.
Kwasigroch passt de bal zonder na te denken. Ziep bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziep passt de bal in één keer door. Pełkowski is nu in balbezit. Pełkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zelta Raven 68%, Bydgoszcz Woodpeckers 32%.
Zelta Raven - Bydgoszcz Woodpeckers 0:2

46e minuut.
Amerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziep onderschept slim de pass. Ziep speelt de bal door. Pełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełkowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zelta Raven - Bydgoszcz Woodpeckers 0:3

48e minuut.
Pełkowski speelt de bal door. Łopatowicz rent richting de bal. Łużecki rent richting de bal. Łopatowicz onderschept slim de pass. Łopatowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Janczylik met een snelle inworp. Pełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogusławski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pełkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Pełkowski neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Damiański onderschept slim de pass. Pełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełkowski rent richting de bal. Pełkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Silnicki trapt de bal weg. Damiański kopt de bal weg. Więckowiak rent richting de bal. Pliszka onderschept slim de pass. Pliszka haalt uit met een fantastische trap. Faryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Damiański rent richting de bal. Ziep onderschept slim de pass. Amerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziep verovert de bal door een tackle van achteren. Ziep geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Pełkowski haalt uit met een fantastische trap. Pełkowski controleert de bal met de borst. Pełkowski geeft de bal voor. Ziep bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziep geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zelta Raven 62%, Bydgoszcz Woodpeckers 38%.
Zelta Raven - Bydgoszcz Woodpeckers 0:3