Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swiniaki Soła Bielany
A6 Tactiek 424
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
52 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 19.6
very good Schieten weak
solid Passen poor
solid Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Lisień bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisień geeft een lange en hoge pass. Pintur is nu in balbezit. Pintur haalt uit met een fantastische trap. Zduniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - Soła Bielany 1:0

6e minuut.
Zduniec trapt de bal weg. Jamnický kopt de bal weg. Klungelig pakt Deberny de bal. Pintur rent richting de bal. Pintur draait met de bal, schiet en ... Zduniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pintur bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Pintur rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - Soła Bielany 2:0

7e minuut.
Kaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimoszewicz passt de bal in één keer door. Pintur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - Soła Bielany 3:0

10e minuut.
Cimoszewicz rent richting de bal. Cimoszewicz met een sublieme pass. Pintur is nu in balbezit. Pintur draait met de bal, schiet en ... Zduniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - Soła Bielany 4:0

12e minuut.
Malcher geeft de bal voor. Klungelig pakt Sarakinidis de bal. Sarakinidis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pintur de bal. Pintur haalt uit met een fantastische trap. Zduniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - Soła Bielany 5:0

16e minuut.
Kaczyński is nu in balbezit. Kaczyński geeft een lange en hoge pass. Gicquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gicquel geeft de bal voor. Pintur maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - Soła Bielany 6:0

19e minuut.
Pintur heeft problemen om de bal te vangen. Gwozda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintur onderschept slim de pass. Pintur schiet op doel. Deberny probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Jamnický passt de bal in één keer door. Gachev rent richting de bal. Gachev passt de bal zonder na te denken. Pintur rent richting de bal. Pintur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - Soła Bielany 7:0

22e minuut.
Klungelig pakt Zarudzki de bal. Cimoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimoszewicz passt de bal zonder na te denken. Pintur is nu in balbezit. Pintur schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Gicquel is nu in balbezit. Gicquel geeft de bal voor. Żołnowski rent richting de bal. Pintur verovert de bal door een tackle van achteren. Pintur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Pintur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintur passt de bal met de wreef. Jamnický rent richting de bal. Jamnický schiet op doel. Deberny probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sarakinidis zal de hoekschop nemen. Pintur probeert de bal met de borst te controleren. Pintur haalt uit met een fantastische trap. Zduniec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Jamnický met een sublieme pass. Sarakinidis is nu in balbezit. Sarakinidis passt de bal met de wreef. Pintur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintur schiet op doel. Zduniec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Żołnowski is nu in balbezit. Żołnowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zarudzki de bal. Cimoszewicz rent richting de bal. Cimoszewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - Soła Bielany 8:0

34e minuut.
Cimoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimoszewicz passt de bal met de wreef. Daar is Pintur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintur draait met de bal, schiet en ... Zduniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - Soła Bielany 9:0

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gachev met de inworp. Cimoszewicz probeert naar een medespeler te passen. Jamnický rent richting de bal. Jamnický haalt uit met een fantastische trap. Zduniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jamnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamnický schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Zarudzki probeert naar een medespeler te passen. Vargić is nu in balbezit. Vargić passt de bal in één keer door. Jamnický heeft problemen om de bal te vangen. Jamnický schiet op doel. Zduniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Gicquel kopt de bal weg. Gachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gachev passt de bal met de wreef. Pintur is nu in balbezit. Pintur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Doeltrap. Zduniec met een harde bal richting middenveld. Cimoszewicz kopt de bal weg. Pintur is nu in balbezit. Pintur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Zduniec met een harde bal richting middenveld. Jamnický kopt de bal weg. Pintur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiniaki 17%, Soła Bielany 83%.
Swiniaki - Soła Bielany 9:0

46e minuut.
Jarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Jarczyk passt de bal in één keer door. Pintur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintur schiet op doel. Zduniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - Soła Bielany 10:0

54e minuut.
Cimoszewicz passt de bal zonder na te denken. Deberny rent richting de bal. Pintur verovert de bal door een tackle van achteren. Pintur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - Soła Bielany 11:0

55e minuut.
Malcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Gicquel verovert de bal door een tackle van achteren. Gicquel geeft een lange en hoge pass. Pintur is nu in balbezit. Pintur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - Soła Bielany 12:0

58e minuut.
Gachev rent richting de bal. Gachev speelt de bal door. Pintur rent richting de bal. Pintur schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Kaczyński met een snelle inworp. Zarudzki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gachev. Gachev krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Gachev probeert naar een medespeler te passen. Sarakinidis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suski. Suski krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Gachev met een sublieme pass. Cimoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimoszewicz met een sublieme pass. Pintur is nu in balbezit. Pintur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Zduniec met een harde bal richting middenveld. Jamnický kopt de bal weg. Daar is Pintur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Sarakinidis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pintur de bal. Jamnický rent richting de bal. Jamnický draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Deberny de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Jamnický passt de bal zonder na te denken. Sarakinidis rent richting de bal. Sarakinidis passt de bal in één keer door. Jamnický rent richting de bal. Jamnický draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Deberny probeert naar een medespeler te passen. Sarakinidis speelt de bal door. Łapanka onderschept slim de pass. Pintur is nu in balbezit. Pintur haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Deberny bereikt de bal nog maar net als eerste. Deberny geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lisień met een snelle inworp. Sarakinidis geeft een lange en hoge pass. Zduniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pintur krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Sarakinidis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jamnický, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jamnický passt de bal met de wreef. Pintur heeft problemen om de bal te vangen. Pintur schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Jamnický de bal. Jamnický draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiniaki 16%, Soła Bielany 84%.
Swiniaki - Soła Bielany 12:0