Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swiniaki FC YurQ
A6 Tactiek 451
64% Balbezit 36%
20% Spel op eigen helft 80%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 20.6
very good Schieten poor
solid Passen poor
solid Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Jamnický probeert naar een medespeler te passen. Nerey heeft problemen om de bal te vangen. Nerey speelt de bal door. Rogóż heeft problemen om de bal te vangen. Rogóż draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - FC YurQ 1:0

6e minuut.
Rogóż is nu in balbezit. Cimoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimoszewicz passt de bal zonder na te denken. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Jachowicz met de inworp. Stella is nu in balbezit. Stella passt de bal met de wreef. Rogóż rent richting de bal. Rogóż draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Rogóż de bal onder controle te krijgen. Szofmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szofmer met een sublieme pass. Stella rent richting de bal. Stella geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Jamnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamnický geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rogóż de bal. Rogóż schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - FC YurQ 2:0

18e minuut.
Sarakinidis onderschept slim de pass. Sarakinidis passt de bal in één keer door. Cimoszewicz probeert naar een medespeler te passen. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - FC YurQ 3:0

20e minuut.
Jamnický rent richting de bal. Jamnický passt de bal met de wreef. Rogóż heeft problemen om de bal te vangen. Rogóż draait met de bal, schiet en ... Wańdoch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - FC YurQ 4:0

22e minuut.
Rajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamnický onderschept slim de pass. Jamnický probeert naar een medespeler te passen. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Jamnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Szofmer zijn tegenspeler op de grond. Jamnický is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jamnický met een snel genomen vrije trap. Rogóż rent richting de bal. Rogóż draait met de bal, schiet en ... Wańdoch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - FC YurQ 5:0

27e minuut.
Wańdoch met een sublieme pass. Jamnický kopt de bal weg. Rogóż is nu in balbezit. Rogóż draait met de bal, schiet en ... Wańdoch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - FC YurQ 6:0

29e minuut.
Stęplowski is nu in balbezit. Nerey onderschept slim de pass. Nerey geeft een hoge lob. Rogóż is nu in balbezit. Rogóż schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - FC YurQ 7:0

32e minuut.
Jamnický rent richting de bal. Jamnický speelt de bal door. Rogóż rent richting de bal. Rogóż draait met de bal, schiet en ... Panicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Cimoszewicz is nu in balbezit. Cimoszewicz met een sublieme pass. Jamnický rent richting de bal. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - FC YurQ 8:0

40e minuut.
Kaliciński verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nerey zal de hoekschop nemen. Rogóż springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Panicz trapt de bal weg. Lenort kopt de bal weg. Daar is Jachowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Nerey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nerey passt de bal zonder na te denken. Cimoszewicz speelt de bal door. Nerey rent richting de bal. Nerey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Lenort met een sublieme pass. Rogóż is nu in balbezit. Rogóż passt de bal in één keer door. Jamnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamnický schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiniaki 19%, FC YurQ 81%.
Swiniaki - FC YurQ 8:0

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Cimoszewicz de bal onder controle te krijgen. Jamnický probeert naar een medespeler te passen. Rogóż is nu in balbezit. Rogóż haalt uit met een fantastische trap. Wańdoch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Rogóż passt de bal zonder na te denken. Nerey is nu in balbezit. Nerey met een sublieme pass. Cimoszewicz is nu in balbezit. Cimoszewicz geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - FC YurQ 9:0

59e minuut.
Kaliciński geeft de bal voor. Inworp. Nerey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cimoszewicz geeft de bal voor. Rogóż maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Stella is nu in balbezit. Stella met een sublieme pass. Cimoszewicz met een sublieme pass. Daar is Rogóż, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogóż haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Cimoszewicz kopt de bal weg. Rogóż heeft problemen om de bal te vangen. Szofmer is nu in balbezit. Rogóż onderschept slim de pass. Rogóż draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Cimoszewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gicquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gicquel geeft de bal voor. Rogóż is nu in balbezit. Rogóż schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rogóż is nu in balbezit. Rogóż draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Wańdoch trapt de bal weg. Cimoszewicz kopt de bal weg. Jamnický heeft problemen om de bal te vangen. Rogóż rent richting de bal. Rogóż schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Doeltrap. Wańdoch trapt de bal weg van het doel. Stella kopt de bal weg. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Rogóż passt de bal in één keer door. Jamnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajski begaat een overtreding. Rajski krijgt een gele kaart. Jamnický is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lenort met een snel genomen vrije trap. Rogóż krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Wańdoch met een harde bal richting middenveld. Rempalski kopt de bal weg. Lenort geeft een hoge lob. Rogóż is nu in balbezit. Rogóż schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Jamnický onderschept slim de pass. Jamnický passt de bal met de wreef. Daar is Rogóż, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogóż schiet op doel. Wańdoch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - FC YurQ 10:0

81e minuut.
Lenort onderschept slim de pass. Cimoszewicz rent richting de bal. Cimoszewicz passt de bal in één keer door. Jamnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamnický schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - FC YurQ 11:0

84e minuut.
Cimoszewicz met een sublieme pass. Wańdoch speelt de bal door. Cimoszewicz kopt de bal weg. Jamnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamnický haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - FC YurQ 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiniaki 22%, FC YurQ 78%.
Swiniaki - FC YurQ 12:0