Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RZ Police Department Soła Bielany
Normal Tactiek 424
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Gwozda met een sublieme pass. Topolski rent richting de bal. Jarczyk rent richting de bal. Jarczyk schiet op doel. Kołacki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RZ Police Department - Soła Bielany 0:1

18e minuut.
Muciek geeft een lange en hoge pass. Piosik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gwozda. Gwozda krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Jasieńczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jasieńczyk passt de bal met de wreef. Żołnowski speelt de bal door. Hanusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Jaskulski met een harde bal richting middenveld. Romanowicz kopt de bal weg. Daar is Deberny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piosik verovert de bal door een tackle van achteren. Piosik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Hanusiak is nu in balbezit. Jarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jarczyk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Malcher de bal. Malcher haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Hanusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusiak passt de bal met de wreef. Bielas is nu in balbezit. Jarczyk onderschept slim de pass. Jarczyk schiet op doel. Kołacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RZ Police Department 57%, Soła Bielany 43%.
RZ Police Department - Soła Bielany 0:1

50e minuut.
Hanusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jarczyk met een sublieme pass. Topolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RZ Police Department - Soła Bielany 0:2

69e minuut.
Gwozda kopt de bal weg. Wasielkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Topolski rent richting de bal. Topolski draait met de bal, schiet en ... Baniera probeert de bal aan de voet te houden. Kołacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Malcher onderschept slim de pass. Jarczyk is nu in balbezit. Jarczyk probeert naar een medespeler te passen. Zarudzki is nu in balbezit. Zarudzki geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RZ Police Department - Soła Bielany 0:3

81e minuut.
Jasieńczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Malcher verovert de bal door een tackle van achteren. Malcher geeft een hoge lob. Suski is nu in balbezit. Suski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Zarudzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romanowicz is nu in balbezit. Romanowicz passt de bal zonder na te denken. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RZ Police Department 66%, Soła Bielany 34%.
RZ Police Department - Soła Bielany 0:3