Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFA Grudziądz Urwisyy
Normal Tactiek 451
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Małkiewicz geeft de bal voor. Gałecki is nu in balbezit. Gałecki geeft een lange en hoge pass. Wieszczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieszczycki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

5e minuut.
Butrymski speelt de bal door. Olszowiak is nu in balbezit. Olszowiak geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Buba de bal onder controle te krijgen. Buba schiet op doel. Musiał verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Siódmiak is nu in balbezit. Olszowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Olszowiak passt de bal met de wreef. Buba bereikt de bal nog maar net als eerste. Buba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFA Grudziądz 54%, Urwisyy 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AFA Grudziądz - Urwisyy 0:0

60e minuut.
Olszowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Olszowiak passt de bal met de wreef. Retlewski is nu in balbezit. Buba verovert de bal door een tackle van achteren. Buba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Pilszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilszak passt de bal in één keer door. Snopek probeert naar een medespeler te passen. Butrymski bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrymski geeft de bal voor. Musiał kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buba is nu in balbezit. Buba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFA Grudziądz - Urwisyy 0:1

87e minuut.
Musiał speelt de bal door. Wieszczycki probeert de bal met de borst te controleren. Stożek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stożek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFA Grudziądz 73%, Urwisyy 27%.
AFA Grudziądz - Urwisyy 0:1