Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SDG Aligator Bobrowniki
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


12e minuut.
Puk rent richting de bal. Flis verovert de bal door een tackle van achteren. Flis passt de bal in één keer door. Kręcina geeft een hoge lob. Bestry bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kręcina neemt de hoekschop. Klungelig pakt Bestry de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SDG - Aligator Bobrowniki 1:0

19e minuut.
Kręcina heeft problemen om de bal te vangen. Tulkis rent richting de bal. Tulkis passt de bal in één keer door. Puk is nu in balbezit. Puk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Korolewski speelt de bal door. Klungelig pakt Szurpicki de bal. Mostowski is nu in balbezit. Szurpicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szurpicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Dobras is nu in balbezit. Szurpicki onderschept slim de pass. Mostowski is nu in balbezit. Szurpicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szurpicki haalt uit met een fantastische trap. Ślęzak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SDG - Aligator Bobrowniki 1:1

40e minuut.
Macharski rent richting de bal. Dobras is nu in balbezit. Dobras passt de bal in één keer door. Puk bereikt de bal nog maar net als eerste. Puk draait met de bal, schiet en ... Rusek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SDG 52%, Aligator Bobrowniki 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SDG - Aligator Bobrowniki 1:1

56e minuut.
Flis is nu in balbezit. Flis met een sublieme pass. Klungelig pakt Mostowski de bal. Szurpicki rent richting de bal. Szurpicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Dobras speelt de bal door. Komar bereikt de bal nog maar net als eerste. Komar passt de bal zonder na te denken. Szurpicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szurpicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Majerczyk kopt de bal weg. Puk is nu in balbezit. Puk geeft de bal voor. Zmyślony is nu in balbezit. Zmyślony geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
SDG - Aligator Bobrowniki 2:1

89e minuut.
Tulkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestry verovert de bal door een tackle van achteren. Bestry passt de bal met de wreef. Puk bereikt de bal nog maar net als eerste. Puk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SDG - Aligator Bobrowniki 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SDG 49%, Aligator Bobrowniki 51%.
SDG - Aligator Bobrowniki 3:1
SDG