Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mocny Skład ChujMaJajs
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten adequate
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Anusiak kopt de bal weg. Szeregowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeregowy met een sublieme pass. Popielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Stanisławek heeft problemen om de bal te vangen. Stanisławek kopt de bal weg. Klungelig pakt Anusiak de bal. Popielak is nu in balbezit. Popielak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Wadas geeft een hoge lob. Inworp. Padlikowski met de inworp. Stanisławek is nu in balbezit. Stanisławek passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski passt de bal in één keer door. Gacek is nu in balbezit. Gacek schiet op doel. Chanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocny Skład - ChujMaJajs 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mocny Skład 49%, ChujMaJajs 51%.
Mocny Skład - ChujMaJajs 1:0

50e minuut.
Padlikowski geeft de bal voor. Skrzypek controleert de bal met de borst. Popielak onderschept slim de pass. Popielak haalt uit met een fantastische trap. Łopatka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mocny Skład - ChujMaJajs 1:1

57e minuut.
Szyszka kan de bal niet met de borst controleren. Anusiak geeft de bal voor. Stanisławek probeert de bal aan de voet te houden. Gołota bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołota haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Szeregowy onderschept slim de pass. Szeregowy geeft de bal voor. Wadas kan de bal niet met de borst controleren. Popielak verovert de bal door een tackle van achteren. Popielak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocny Skład - ChujMaJajs 1:2

74e minuut.
Szyszka kopt de bal weg. Daar is Gołota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołota passt de bal zonder na te denken. Stanisławek is nu in balbezit. Stanisławek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Broczkowski kopt de bal weg. Rabiniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gacek onderschept slim de pass. Gacek haalt uit met een fantastische trap. Chanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mocny Skład - ChujMaJajs 2:2

85e minuut.
Gołota raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Domecki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mocny Skład 60%, ChujMaJajs 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mocny Skład - ChujMaJajs 2:2