Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 20:04
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0142
  • Stadion: TD Garden
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7175
Boston Witchers Napastliwe Pudło
433 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
36 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 20.9
excellent Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen weak


7e minuut.
Baraniecki onderschept slim de pass. Baraniecki probeert naar een medespeler te passen. Székely bereikt de bal nog maar net als eerste. Domi is nu in balbezit. Domi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Belelli met een sublieme pass. Székely bereikt de bal nog maar net als eerste. Székely passt de bal zonder na te denken. Mularczyk rent richting de bal. Mularczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - Napastliwe Pudło 1:0

12e minuut.
Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieszczyński onderschept slim de pass. Belelli verovert de bal door een tackle van achteren. Chrapowicki onderschept slim de pass. Chrapowicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boston Witchers - Napastliwe Pudło 1:1

16e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baraniecki zal de hoekschop nemen. Luczak heeft problemen om de bal te vangen. Székely bereikt de bal nog maar net als eerste. Székely draait met de bal, schiet en ... Iżmanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Molak trapt de bal weg van het doel. Belelli kopt de bal weg. Mularczyk rent richting de bal. Székely bereikt de bal nog maar net als eerste. Székely schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Mularczyk met een sublieme pass. Székely is nu in balbezit. Székely met een sublieme pass. Domi is nu in balbezit. Domi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Luczak is nu in balbezit. Carino verovert de bal door een tackle van achteren. Carino speelt de bal door. Székely bereikt de bal nog maar net als eerste. Székely schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - Napastliwe Pudło 2:1

31e minuut.
Domi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Molak de bal onder controle te krijgen. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki geeft een hoge lob. Székely springt en kopt de bal. Iżmanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Székely rent richting de bal. Székely schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - Napastliwe Pudło 3:1

35e minuut.
Székely onderschept slim de pass. Székely probeert naar een medespeler te passen. Pesel rent richting de bal. Székely verovert de bal door een tackle van achteren. Székely schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Baraniecki probeert naar een medespeler te passen. Székely bereikt de bal nog maar net als eerste. Székely passt de bal in één keer door. Mularczyk is nu in balbezit. Mularczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Carino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Iżmanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Ramos met een sublieme pass. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki probeert naar een medespeler te passen. Domi bereikt de bal nog maar net als eerste. Domi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boston Witchers 36%, Napastliwe Pudło 64%.
Boston Witchers - Napastliwe Pudło 3:1

49e minuut.
Inworp. Zevallos met een snelle inworp. Baraniecki speelt de bal door. Székely bereikt de bal nog maar net als eerste. Székely haalt uit met een fantastische trap. Iżmanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Iżmanowski trapt de bal weg van het doel. Carino kopt de bal weg. Mularczyk is nu in balbezit. Mularczyk probeert naar een medespeler te passen. Székely is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - Napastliwe Pudło 4:1

55e minuut.
Chapiquije met een snelle inworp. Mularczyk rent richting de bal. Mularczyk geeft een lange en hoge pass. Székely springt en kopt de bal. Iżmanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Domi speelt de bal door. Székely rent richting de bal. Sławiński maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sławiński naar de kleedkamers voor een vroege douche.

59e minuut.
Domi passt de bal zonder na te denken. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Székely rent richting de bal. Székely schiet op doel. Iżmanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - Napastliwe Pudło 5:1

64e minuut.
Carino bereikt de bal nog maar net als eerste. Carino met een sublieme pass. Domi rent richting de bal. Domi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Székely de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Székely rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baraniecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mularczyk rent richting de bal. Mularczyk draait met de bal, schiet en ... Iżmanowski bokst de bal weg.

66e minuut.
Iżmanowski speelt de bal door. Belelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Belelli passt de bal in één keer door. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Domi is nu in balbezit. Domi haalt uit met een fantastische trap. Iżmanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - Napastliwe Pudło 6:1

69e minuut.
Luczak is nu in balbezit. Belelli onderschept slim de pass. Belelli geeft de bal voor. Székely is nu in balbezit. Székely haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Carino probeert naar een medespeler te passen. Mularczyk speelt de bal door. Székely rent richting de bal. Székely haalt uit met een fantastische trap. Iżmanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - Napastliwe Pudło 7:1

75e minuut.
Chrapowicki rent richting de bal. Chrapowicki passt de bal in één keer door. Mularczyk is nu in balbezit. Mularczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - Napastliwe Pudło 8:1

78e minuut.
Chapiquije probeert naar een medespeler te passen. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki geeft de bal voor. Mularczyk rent richting de bal. Mularczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Székely is nu in balbezit. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk passt de bal met de wreef. Domi bereikt de bal nog maar net als eerste. Domi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Mularczyk geeft een hoge lob. Domi heeft problemen om de bal te vangen. Domi passt de bal in één keer door. Székely is nu in balbezit. Székely haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Iżmanowski probeert naar een medespeler te passen. Carino kopt de bal weg. Székely heeft problemen om de bal te vangen. Mularczyk rent richting de bal. Mularczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - Napastliwe Pudło 9:1

89e minuut.
Pesel kan de bal niet met de borst controleren. Domi speelt de bal door. Klungelig pakt Székely de bal. Székely schiet op doel. Iżmanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - Napastliwe Pudło 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boston Witchers 25%, Napastliwe Pudło 75%.
Boston Witchers - Napastliwe Pudło 10:1