Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wstrętne Cebule Meadow Warszawa
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cwyl trapt de bal weg van het doel. Piąstka kopt de bal weg. Domuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Domuś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Piąstka heeft problemen om de bal te vangen. Domuś is nu in balbezit. Trzpień begaat een overtreding. Trzpień krijgt een gele kaart. Domuś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piąstka wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mandżejewski rent richting de bal. Jarzynowski verovert de bal door een tackle van achteren. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras haalt uit met een fantastische trap. Gosk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wstrętne Cebule - Meadow Warszawa 1:0

38e minuut.
Grabkowski geeft een lange en hoge pass. Danielczyk kopt de bal weg. Grabkowski probeert de bal aan de voet te houden. Domuś rent richting de bal. Domuś schiet op doel. Zygierewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wstrętne Cebule 54%, Meadow Warszawa 46%.
Wstrętne Cebule - Meadow Warszawa 1:0

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Żuchowski de bal onder controle te krijgen. Danielczyk is nu in balbezit. Koziara probeert naar een medespeler te passen. Domuś rent richting de bal. Domuś schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Jarzynowski met een sublieme pass. Kajdana geeft een lange en hoge pass. Kołodziejczak is nu in balbezit. Domuś onderschept slim de pass. Domuś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Koziorzębski kopt de bal weg. Reszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Reszka probeert naar een medespeler te passen. Domuś rent richting de bal. Domuś draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

64e minuut.
Kajdana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras verovert de bal door een tackle van achteren. Fras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Remiszewski geeft een lange en hoge pass. Trzpień is nu in balbezit. Trzpień passt de bal zonder na te denken. Mandżejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandżejewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Kołodziejczak passt de bal met de wreef. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras probeert naar een medespeler te passen. Mandżejewski is nu in balbezit. Mandżejewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jarzynowski probeert de bal aan de voet te houden. Mandżejewski is nu in balbezit. Mandżejewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Wojdyło rent richting de bal. Wojdyło geeft een lange en hoge pass. Żwirkowski kopt de bal weg. Domuś is nu in balbezit. Domuś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wstrętne Cebule 39%, Meadow Warszawa 61%.
Wstrętne Cebule - Meadow Warszawa 1:0