Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FcDoner Ruch Koziegłowy
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Siódmiak rent richting de bal. Czerbniak onderschept slim de pass. Czerbniak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Markiel de bal. Markiel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Grudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieprzęć verovert de bal door een tackle van achteren. Wieprzęć met een sublieme pass. Sieńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieńko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gimalski is nu in balbezit. Wieprzęć onderschept slim de pass. Wieprzęć met een sublieme pass. Sieńko rent richting de bal. Sieńko haalt uit met een fantastische trap. Pełkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Wszołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak onderschept slim de pass. Czerbniak probeert naar een medespeler te passen. Markiel rent richting de bal. Markiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FcDoner - Ruch Koziegłowy 1:0

20e minuut.
Markiel passt de bal in één keer door. Grudziński rent richting de bal. Siódmiak begaat een overtreding. Siódmiak krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Wieprzęć geeft een lange en hoge pass. Sieńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Siódmiak is nu in balbezit. Siódmiak haalt uit met een fantastische trap. Goszczyc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FcDoner - Ruch Koziegłowy 1:1

38e minuut.
Twarogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazłowicz onderschept slim de pass. Wlazłowicz met een sublieme pass. Sieńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieńko haalt uit met een fantastische trap. Paal! Siódmiak bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcDoner 50%, Ruch Koziegłowy 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FcDoner - Ruch Koziegłowy 1:1

46e minuut.
Siódmiak geeft een hoge lob. Twarogowski heeft problemen om de bal te vangen. Grudziński rent richting de bal. Sieńko onderschept slim de pass. Sieńko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

47e minuut.
Grudziński probeert naar een medespeler te passen. Wlazłowicz is nu in balbezit. Wlazłowicz geeft een hoge lob. Wieprzęć bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieprzęć geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Daar is Wszołek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grudziński is nu in balbezit. Grudziński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Markiel de bal. Markiel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Łakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grudziński de bal. Sieńko is nu in balbezit. Sieńko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FcDoner - Ruch Koziegłowy 1:2

90e minuut.
Markiel is nu in balbezit. Świderek rent richting de bal. Markiel verovert de bal door een tackle van achteren. Markiel haalt uit met een fantastische trap. Wcześniak probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcDoner 49%, Ruch Koziegłowy 51%.
FcDoner - Ruch Koziegłowy 1:2