Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milanówek Iras Plon Garbatka
2 at Tactiek iras3
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.2 gemiddelde waardering 43.9
adequate Schieten very good
average Passen good
adequate Verdedigen good


10e minuut.
Alvarez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruiz Díaz met een snelle inworp. Buzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Gregersen passt de bal in één keer door. Latvinskas is nu in balbezit. Latvinskas speelt de bal door. Gregersen is nu in balbezit. Gregersen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Szumek met een harde bal richting middenveld. Ochódzki speelt de bal door. Klungelig pakt Tunç de bal. Gregersen onderschept slim de pass. Gregersen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Chiţac speelt de bal door. Klungelig pakt Gregersen de bal. Gregersen speelt de bal door. Anegrund bereikt de bal nog maar net als eerste. Anegrund draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milanówek - Iras Plon Garbatka 0:1

30e minuut.
Roоney probeert naar een medespeler te passen. Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki passt de bal in één keer door. Gregersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregersen draait met de bal, schiet en ... Szumek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Anegrund bereikt de bal nog maar net als eerste. Anegrund haalt uit met een fantastische trap. Szumek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gregersen is nu in balbezit. Gregersen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milanówek - Iras Plon Garbatka 0:2

34e minuut.
Latvinskas speelt de bal door. Olszański speelt de bal door. Gregersen rent richting de bal. Gregersen haalt uit met een fantastische trap. Szumek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milanówek - Iras Plon Garbatka 0:3

35e minuut.
Buzzi met een sublieme pass. Klungelig pakt Roоney de bal. Roоney passt de bal in één keer door. Gregersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregersen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Siwak geeft de bal voor. Karkoszka kopt de bal weg. Anegrund bereikt de bal nog maar net als eerste. Anegrund draait met de bal, schiet en ... Szumek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Chiţac verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţac passt de bal in één keer door. Anegrund rent richting de bal. Anegrund schiet op doel. Szumek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milanówek - Iras Plon Garbatka 0:4

42e minuut.
Chiţac is nu in balbezit. Siwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anegrund onderschept slim de pass. Anegrund schiet op doel. Szumek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milanówek - Iras Plon Garbatka 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milanówek 67%, Iras Plon Garbatka 33%.
Milanówek - Iras Plon Garbatka 0:5

46e minuut.
Potroviţa komt het veld opgelopen. Nabeel komt het veld opgelopen. Czwartek komt het veld opgelopen. Şərifov komt het veld opgelopen. Charłampowicz komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Inworp. Ruiz Díaz met de inworp. Nabeel controleert de bal met de borst. Buzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milanówek - Iras Plon Garbatka 1:5

58e minuut.
Inworp. Şərifov met een snelle inworp. Olszański geeft een lange en hoge pass. Gregersen is nu in balbezit. Gregersen haalt uit met een fantastische trap. Szumek bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Şərifov zal de hoekschop nemen. Potroviţa krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Milanówek - Iras Plon Garbatka 1:6

59e minuut.
Karkoszka passt de bal zonder na te denken. Czwartek is nu in balbezit. Czwartek met een sublieme pass. Buzzi is nu in balbezit. Buzzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Karkoszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkoszka met een sublieme pass. Potroviţa heeft problemen om de bal te vangen. Nabeel is nu in balbezit. Nabeel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Milanówek - Iras Plon Garbatka 1:7

80e minuut.
Karkoszka onderschept slim de pass. Karkoszka probeert naar een medespeler te passen. Gregersen is nu in balbezit. Gregersen schiet op doel. Szumek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milanówek - Iras Plon Garbatka 1:8

82e minuut.
Buzzi passt de bal zonder na te denken. Karkoszka probeert naar een medespeler te passen. Rotman speelt de bal door. Buzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Nabeel rent richting de bal. Nabeel passt de bal zonder na te denken. Karkoszka met een sublieme pass. Gregersen is nu in balbezit. Gregersen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Potroviţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrzak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Potroviţa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Olszański zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nabeel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabeel passt de bal in één keer door. Potroviţa is nu in balbezit. Potroviţa draait met de bal, schiet en ... Szumek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Milanówek - Iras Plon Garbatka 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milanówek 54%, Iras Plon Garbatka 46%.
Milanówek - Iras Plon Garbatka 1:9