Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iras Plon Garbatka Anwari FC
iras3 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
13% Spel op eigen helft 87%
62 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.7 gemiddelde waardering 17.2
formidable Schieten weak
excellent Passen poor
solid Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Klimowski is nu in balbezit. Klimowski passt de bal in één keer door. Adang probeert naar een medespeler te passen. Achmistrowicz-Wachmistrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Achmistrowicz-Wachmistrowicz geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Karasiewicz bokst de bal weg.

3e minuut.
Medáček rent richting de bal. Medáček passt de bal zonder na te denken. Manzo heeft problemen om de bal te vangen. Manzo draait met de bal, schiet en ... Karasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iras Plon Garbatka - Anwari FC 1:0

4e minuut.
Caloghiru geeft een lange en hoge pass. Miedziński is nu in balbezit. Manzo verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Manzo de bal. Manzo draait met de bal, schiet en ... Karasiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Muñoz kopt de bal weg. Medáček is nu in balbezit. Medáček passt de bal in één keer door. Manzo is nu in balbezit. Manzo draait met de bal, schiet en ... Karasiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Caloghiru geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Manzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Daar is Caloghiru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caloghiru geeft de bal voor. Miedziński rent richting de bal. Achmistrowicz-Wachmistrowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Achmistrowicz-Wachmistrowicz schiet op doel. Karasiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Manzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzo haalt uit met een fantastische trap. Karasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Manzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzo probeert naar een medespeler te passen. Achmistrowicz-Wachmistrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Achmistrowicz-Wachmistrowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iras Plon Garbatka - Anwari FC 2:0

14e minuut.
Achmistrowicz-Wachmistrowicz is nu in balbezit. Achmistrowicz-Wachmistrowicz geeft de bal voor. Manzo is nu in balbezit. Manzo haalt uit met een fantastische trap. Karasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iras Plon Garbatka - Anwari FC 3:0

15e minuut.
Grzęda rent richting de bal. Grzęda geeft een lange en hoge pass. Daar is Medáček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Achmistrowicz-Wachmistrowicz rent richting de bal. Achmistrowicz-Wachmistrowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Medáček is nu in balbezit. Miedziński is nu in balbezit. Medáček verovert de bal door een tackle van achteren. Achmistrowicz-Wachmistrowicz rent richting de bal. Achmistrowicz-Wachmistrowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Manzo rent richting de bal. Manzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iras Plon Garbatka - Anwari FC 4:0

17e minuut.
Daar is Poniatowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medáček verovert de bal door een tackle van achteren. Manzo is nu in balbezit. Manzo haalt uit met een fantastische trap. Karasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Medáček is nu in balbezit. Medáček schiet op doel. Miedziński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Adang neemt de hoekschop. Manzo krijgt zijn hoofd ertegen. Wieruchowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Iras Plon Garbatka - Anwari FC 5:0

20e minuut.
Achmistrowicz-Wachmistrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Medáček is nu in balbezit. Achmistrowicz-Wachmistrowicz met een sublieme pass. Manzo rent richting de bal. Manzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iras Plon Garbatka - Anwari FC 6:0

27e minuut.
Medáček is nu in balbezit. Daar is Achmistrowicz-Wachmistrowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medáček rent richting de bal. Achmistrowicz-Wachmistrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Achmistrowicz-Wachmistrowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Manzo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Geremek de bal onder controle te krijgen. Caloghiru rent richting de bal. Caloghiru geeft de bal voor. Achmistrowicz-Wachmistrowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Wieruchowski trapt de bal weg. Adang probeert de bal met de borst te controleren. Adang met een sublieme pass. Manzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Muñoz kopt de bal weg. Grzęda heeft problemen om de bal te vangen. Achmistrowicz-Wachmistrowicz met een sublieme pass. Manzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Miedziński heeft problemen om de bal te vangen. Medáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Achmistrowicz-Wachmistrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Achmistrowicz-Wachmistrowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Adang met een snelle inworp. Daar is Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muñoz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Achmistrowicz-Wachmistrowicz de bal. Achmistrowicz-Wachmistrowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Adang kopt de bal weg. Achmistrowicz-Wachmistrowicz rent richting de bal. Achmistrowicz-Wachmistrowicz passt de bal zonder na te denken. Manzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzo schiet op doel. Karasiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Medáček is nu in balbezit. Medáček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iras Plon Garbatka - Anwari FC 7:0

37e minuut.
Klimowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Medáček de bal. Medáček passt de bal zonder na te denken. Manzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Muñoz kopt de bal weg. Manzo heeft problemen om de bal te vangen. Manzo passt de bal met de wreef. Achmistrowicz-Wachmistrowicz is nu in balbezit. Achmistrowicz-Wachmistrowicz schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Muñoz passt de bal in één keer door. Caloghiru rent richting de bal. Caloghiru passt de bal zonder na te denken. Daar is Manzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manzo haalt uit met een fantastische trap. Karasiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Miedziński kopt de bal weg. Manzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mumford kopt de bal weg. Adang probeert naar een medespeler te passen. Manzo is nu in balbezit. Medáček is nu in balbezit. Medáček draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Miedziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medáček is nu in balbezit. Achmistrowicz-Wachmistrowicz rent richting de bal. Achmistrowicz-Wachmistrowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iras Plon Garbatka - Anwari FC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iras Plon Garbatka 10%, Anwari FC 90%.
Iras Plon Garbatka - Anwari FC 8:0

46e minuut.
Niezbędny komt het veld opgelopen. Decebal komt het veld opgelopen. Zuch komt het veld opgelopen. Tronchin komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Adang passt de bal met de wreef. Tronchin is nu in balbezit. Tronchin passt de bal met de wreef. Manzo rent richting de bal. Manzo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Manzo heeft problemen om de bal te vangen. Tronchin is nu in balbezit. Tronchin passt de bal in één keer door. Achmistrowicz-Wachmistrowicz rent richting de bal. Achmistrowicz-Wachmistrowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Manzo schiet op doel. Wieruchowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Achmistrowicz-Wachmistrowicz rent richting de bal. Achmistrowicz-Wachmistrowicz haalt uit met een fantastische trap. Karasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iras Plon Garbatka - Anwari FC 9:0

53e minuut.
Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Decebal passt de bal met de wreef. Manzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzo haalt uit met een fantastische trap. Karasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Iras Plon Garbatka - Anwari FC 10:0

56e minuut.
Niezbędny rent richting de bal. Poniatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niezbędny onderschept slim de pass. Niezbędny geeft de bal voor. Achmistrowicz-Wachmistrowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Doeltrap. Karasiewicz trapt de bal weg. Adang kopt de bal weg. Achmistrowicz-Wachmistrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Achmistrowicz-Wachmistrowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Tronchin heeft problemen om de bal te vangen. Tronchin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Jęczmionka rent richting de bal. Zuch onderschept slim de pass. Adang is nu in balbezit. Adang geeft een hoge lob. Manzo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iras Plon Garbatka - Anwari FC 11:0

65e minuut.
Achmistrowicz-Wachmistrowicz is nu in balbezit. Adang is nu in balbezit. Adang speelt de bal door. Decebal rent richting de bal. Decebal met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Karasiewicz trapt de bal weg van het doel. Muñoz kopt de bal weg. Manzo rent richting de bal. Manzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iras Plon Garbatka - Anwari FC 12:0

68e minuut.
Adang bereikt de bal nog maar net als eerste. Adang met een sublieme pass. Muñoz met een sublieme pass. Tronchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tronchin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Tronchin verovert de bal door een tackle van achteren. Tronchin passt de bal zonder na te denken. Daar is Achmistrowicz-Wachmistrowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manzo is nu in balbezit. Manzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Karasiewicz met een harde bal richting middenveld. Daar is Adang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adang geeft een lange en hoge pass. Karasiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Achmistrowicz-Wachmistrowicz geeft een lange en hoge pass. Karasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Adang geeft een hoge lob. Achmistrowicz-Wachmistrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Achmistrowicz-Wachmistrowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Manzo de bal. Manzo speelt de bal door. Klungelig pakt Wieruchowski de bal. Manzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Decebal met de inworp. Muñoz kan de bal niet met de borst controleren. Muñoz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Achmistrowicz-Wachmistrowicz de bal. Achmistrowicz-Wachmistrowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iras Plon Garbatka - Anwari FC 13:0

84e minuut.
Fasolka rent richting de bal. Fasolka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Decebal met de inworp. Muñoz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Geremek rent richting de bal. Muñoz onderschept slim de pass. Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Achmistrowicz-Wachmistrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Achmistrowicz-Wachmistrowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Adang met de inworp. Zuch geeft de bal voor. Manzo kan de bal niet met de borst controleren. Tronchin speelt de bal door. Muñoz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Karasiewicz trapt de bal weg. Muñoz kopt de bal weg. Tronchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Achmistrowicz-Wachmistrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Achmistrowicz-Wachmistrowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Muñoz speelt de bal door. Daar is Achmistrowicz-Wachmistrowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Achmistrowicz-Wachmistrowicz passt de bal met de wreef. Manzo is nu in balbezit. Manzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iras Plon Garbatka - Anwari FC 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iras Plon Garbatka 16%, Anwari FC 84%.
Iras Plon Garbatka - Anwari FC 14:0