Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DreamTeam99 Milanówek
Normal Tactiek 2 at
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 37.4
weak Schieten solid
hopeless Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Buzzi speelt de bal door. Bizoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizoń probeert naar een medespeler te passen. Roоney rent richting de bal. Roоney haalt uit met een fantastische trap. Bogdal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
DreamTeam99 - Milanówek 0:1

6e minuut.
Korczewski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bizoń met de inworp. Roоney rent richting de bal. Roоney draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Minh Khải probeert naar een medespeler te passen. Bizoń rent richting de bal. Korczewski begaat een overtreding. Korczewski krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Ruiz Díaz passt de bal zonder na te denken. Minh Khải met een sublieme pass. Korczewski speelt de bal door. Buzzi heeft problemen om de bal te vangen. Buzzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DreamTeam99 - Milanówek 0:2

14e minuut.
Bizoń geeft een hoge lob. Wypij rent richting de bal. Roоney onderschept slim de pass. Roоney draait met de bal, schiet en ... Bogdal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DreamTeam99 - Milanówek 0:3

21e minuut.
Ruiz Díaz passt de bal zonder na te denken. Bizoń rent richting de bal. Bizoń geeft een hoge lob. Roоney rent richting de bal. Roоney haalt uit met een fantastische trap. Paal!

26e minuut.
Minh Khải probeert naar een medespeler te passen. Korczewski is nu in balbezit. Met opzet legt Bizoń zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bizoń naar de kleedkamers voor een vroege douche.

29e minuut.
Minh Khải met een sublieme pass. Ruiz Díaz rent richting de bal. Ruiz Díaz geeft een hoge lob. Roоney is nu in balbezit. Roоney draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DreamTeam99 - Milanówek 0:4

33e minuut.
Bojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski is nu in balbezit. Ruiz Díaz is nu in balbezit. Buzzi rent richting de bal. Buzzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DreamTeam99 - Milanówek 0:5

37e minuut.
Ruiz Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Díaz met een sublieme pass. Roоney bereikt de bal nog maar net als eerste. Roоney schiet op doel. Bogdal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DreamTeam99 - Milanówek 0:6

41e minuut.
Minh Khải geeft de bal voor. Klungelig pakt Wypij de bal. Bojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Buzzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DreamTeam99 - Milanówek 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DreamTeam99 70%, Milanówek 30%.
DreamTeam99 - Milanówek 0:7

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roоney met de inworp. Bojan rent richting de bal. Buzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Buzzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DreamTeam99 - Milanówek 0:8

54e minuut.
Skitek verovert de bal door een tackle van achteren. Skitek speelt de bal door. Tunç is nu in balbezit. Wysogląd onderschept slim de pass. Wysogląd draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Doeltrap. Barszcz trapt de bal weg. Minh Khải kopt de bal weg. Buzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzzi haalt uit met een fantastische trap. Bogdal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Wypij geeft de bal voor. Inworp. Buzzi met de inworp. Roоney is nu in balbezit. Roоney schiet op doel. Bogdal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Barszcz de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Korczewski geeft een lange en hoge pass. Buzzi is nu in balbezit. Bojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Buzzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Roоney haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Bogdal met een harde bal richting middenveld. Roоney rent richting de bal. Roоney geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Roоney met de inworp. Minh Khải met een sublieme pass. Buzzi is nu in balbezit. Buzzi draait met de bal, schiet en ... Bogdal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DreamTeam99 72%, Milanówek 28%.
DreamTeam99 - Milanówek 0:8