Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dobre Kangury Ruch Koziegłowy
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


15e minuut.
Wyręba geeft de bal voor. Linka kopt de bal weg. Dyrda heeft problemen om de bal te vangen. Siódmiak rent richting de bal. Siódmiak schiet op doel. Hanczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Łakomski kopt de bal weg. Klungelig pakt Dyrda de bal. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Siódmiak onderschept slim de pass. Siódmiak probeert naar een medespeler te passen. Hanczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Rogóż probeert naar een medespeler te passen. Wlazłowicz is nu in balbezit. Mostowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazłowicz onderschept slim de pass. Wlazłowicz geeft een hoge lob. Hanczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobre Kangury 52%, Ruch Koziegłowy 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dobre Kangury - Ruch Koziegłowy 0:0

56e minuut.
Wszołek heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rogóż. Wszołek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wszołek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sieńko rent richting de bal. Sieńko schiet op doel. Hanczewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dyrda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Donocik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wszołek begaat een overtreding. Wszołek krijgt een gele kaart. Donocik moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Donocik kan niet meer verder spelen. Stuhr komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Wszołek rent richting de bal. Wszołek passt de bal zonder na te denken. Sieńko is nu in balbezit. Siódmiak rent richting de bal. Siódmiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobre Kangury 41%, Ruch Koziegłowy 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dobre Kangury - Ruch Koziegłowy 0:0